SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

Bjk macinda 2-0 degil de 1-0 kaybetseydik beraberlik derdim ancak bjk'ye karsi 2 farkli kazanma ihtimalimiz dusuk oldugu icin olabildigince puan kaybetsinler ki onlari maglup edip isi ikili averaja birakmamak gerek.Fb'nin kazanmasi zor görünüyor ancak hem deplasman performanslari ( her ne kadar kotu oynasalar da en fazla puan alan takim) hem galibiyete ihtiyaclari olmasi hem de genel olarak buyuk maclarda deplasmanda ne yapacaklari hic belli olmayan bi takim olmalari, insana acaba dedirtiyor.Cuma gunku Rize macini kazanip iki takimin uzerindeki baskiyi artırmamız lazim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim tanidigim Fener su tabloda gurur yapip normalde kazanmak icin sahaya cikar ama kazanamayacagini anlayinca berabere bitmesin diye yenilir. Galatasaray kompleksi var bunlarin.

maç fazlası olması falan bi yana fb yenerse bjk ile puan farkını 2ye indirecek ve bjknınde bizle daha maçı var ama adamların kafa bjkye yenilekte gsnin önü açılmasın diye çalışıyor sonra şampiyon olamadıkları her sene için fetö metö diyolar sürekli

maç fazlası olması falan bi yana fb yenerse bjk ile puan farkını 2ye indirecek ve bjknınde bizle daha maçı var ama adamların kafa bjkye yenilekte gsnin önü açılmasın diye çalışıyor sonra şampiyon olamadıkları her sene için fetö metö diyolar sürekli
bol gecici süreli sakatlik ve kirmizi kart iceren derbiler istedigimiz zaman dostca oynuyor bu haydutlar nedense

Besiktas'in yarin kupa maci var, umarim Sir Aykut'un elemanlari maci 120 dakika ya kadar uzatir da yorulur bu kücük sikeciler.

Kimsenin sakatlanmasini istemem ama Aboubakar söyle 3-4 hafta oynayamayacak cinsten bir sakatlik yasasa biraz isimize gelir.

Sir Aykut hocam benim güvenimi bir kez daha bosa cikarmadi.

5f156dab0f254416505ef91d.jpg

sezon sonu sampiyon olmamizi böyle izlerler umarim renktas;

1615934340309.webp

Ben fenerin bunlara yatacağını hiç zannetmiyorum. Fener alirsa fark 5 puan olcak aralarında.(bjk eksik maçını aldığını farz edersek) Yalnız bjk bizle de oynayacak. Yani sanslarini sürdürmek için tek çareleri var bu maç. Bu maçı kaybederlerse ne Ali ne emre kimse kalmaz orda. Bunuda iyi biliyorlardir. Şimdiden hakemi primi motivasyonu herşeyi hazırlamışlardir. Son tren kaçarsa kalırsın orda. Bu sebeple bol kartli hakem konuşulan bir maç bekliyorum.

Temennimiz josef ve well in kırmızılarının artık verilmesi
Maçın da fb ye hibe edilmesi
Sonra alanya da bişiler yapar zaten

Oncelikle en iyi "Şike" yapan kazansin.

Simdi; fb yenerse daha iyi cunku onumuzdeki bjk ile puan farki ne kadar erken erirse o kadar iyi ayrica fb ile kesinlesmis averaj avantajimiz var (+1 puan gibi). Ligin boyu 10 hafta bandina dustu, hala bircok mac var ancak bazi maclar, her iki takim icinde, iddiasini yetirmis takimlarla. O yuzden, rakibin kaybedecegi her bir puan bizim icin degerli. Ancak bizde kazanmaliyiz ve bunlari kazandigimiz senaryo ustune okumakta fayda var.

Diger ihtimal ise berbaerlik. Bende isterim fb bir an once ait oldugu yere insin ancak onumuzde 5 puan (potansiyel) fark var ve bu farkinin inebilme olasiliginin yuksek oldugu birkac mactan biri mucadele. O yuzden, desteklemesekte temennimiz fb'nin puan/puanlar cikarmasi.

Ayrica, her iki takim acisindan da bol kartli bir musaba olsun..

Fenerbahce , Besiktas‘a mac felan satmaz!

Fenerbahce 60 % - 40 % BJK .

Bizim icin iyidir sikinti yok :)

Kripto kuşlar görüyorum, fırsat olsada fb yi desteklesek diye pusuya yatmış

------------------Altay----------------
Nazım-Serdar-Szalai-Caner
---------------Gustavo---------------
---------Ozan-----------İrfan--------
Osai--------------------------Pelkas
----------------Valencia---------------

Erol bu kadro ile çıksın FB rahat kazanir

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fenerbahçe kaybederse ligi tamamen kaybediyorlar , şampiyonluk ihtimali artık kalmaz.

bu toplara girerlerse artık fiş çekilmiş olur.

ama beşiktaş'ın fark atacağını düşünüyorum ben hele ki erken bir gol gelirse..

Beşiktaş Fener'e tarihi boyunca ne zaman fark atmış. İlk yarısını 3-0 önde kapadıkları maç bile 3-3 bitmişti hatta o Fener küme düşmemeye oynuyordu. Kafa kafaya maç olur bence Fener kazanır.

Valla hiç kolay maç olmayacak iki takım içinde kimse o fark atar bu fark yer diye düşünmesin.

Fenerbahçemiz,
- şampiyonluklardan haber alan başkanı ile ,
- odasından bile şampiyonlğun kokusunu alabilen medyası ile
- dron kullanarak teknoloji kasan karbonat hocası ile
- "bizi Fatih terim melogamanyasından kurtar başkan "diyen büyük camiası ile
bütünleşecek, birlik olacak ve topuk yaylasındaki o kolej havasına tekrar geri dönerek ve bjkmizi yenecektir.

Geri
Üst Alt