SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

Fener kazanırsa 1 hafta daha şampiyonluk hayalleri kurar herkes sonra Fatih Terim şüphesiz ki Hatay maçında kalemizde bol gol gördüğümüz bir maç ile bu ümitleri de sonlandırır
Şu geldiğimiz hale bak 8 puanı kapatarak şampiyon olmaktan, on hafta kala ümitleri bitmiş Galatasaray a:( bir mucize yaşarız inşallah

aynen öyle... arti denizliyi yendikleri anda önümüzdeler. bu yüzden berabere bitmeli
Biz başarısız olduğumuz sürece rakiplerin ne yaptığı zerre umrumda değil bu maçta Fenerbahçe de Beşiktaş da 0 puan alsalar bile biz yarışta değiliz reis

Aslında 8 'de 8 yaptığımız dönem haricinde ligin başından sonuna kadar hiçbir zaman bu yarışta olmadık geçen sene de böyleydi bu sene de böyle daha 9-10 maç varken kafamızda bitirdik şampiyonluğu hani Galatasaray şampiyon olmayı hak etti diyemiyoruz Beşiktaş'ı geçtim bu takım Fenerbahçe'den daha çok şampiyon olmayı hak ediyor bile diyemiyorum.

Şimdi bunlar fenere yenilse ve ya bir mağlubiyet yada iki beraberlik alırsa hersey bizim sahadaki maça kalıyor dimi. (Umudum yok bizim takımdan ama işin içinde Galatasaray olunca herşey mümkün) Hmm... Bugün 21:00 da yine ortalık karışabilir herkes elinde hesap makinası ile :)

Şu geldiğimiz hale bak 8 puanı kapatarak şampiyon olmaktan, on hafta kala ümitleri bitmiş Galatasaray a:( bir mucize yaşarız inşallah
8 puan fark varken Fatih Terim kendinden emindi ne yaptığını biliyordu çıkıp 8'de kapanır 18'de diyebiliyordu. Şimdi sürekli bir arayış içinde çünkü ne yaptığını bilmiyor şimdi 8'de kapanır 18'de diyecek kadar cesur olmak bir kenara maç sonunda bol bol hakemlere/yönetime ne bileyim futbolculara atıyor suçu

Bitti ya bizim icin lig. Bundan sonra kafa rahat izleriz
İşin açıkçası reis 8'de 8 yaptığımız dönem haricinde hiçbir zaman şampiyonluğun baş adayı olamadık geçen sene de böyleydi bu sene de böyle. O yüzden 8 maçlık dönem haricinde olmadığımız bir şampiyonluğu kaybettik aslında

2 senedir hak etmedik şampiyonluğu zaten herhalde bu yüzden çok zoruma gitmiyor

şampiyonluk yarışından kopmanın en güzel yanı stres kalmaması. yiyin birbirinizi itneler diyesi geliyor insanın

Biz başarısız olduğumuz sürece rakiplerin ne yaptığı zerre umrumda değil bu maçta Fenerbahçe de Beşiktaş da 0 puan alsalar bile biz yarışta değiliz reis

Aslında 8 'de 8 yaptığımız dönem haricinde ligin başından sonuna kadar hiçbir zaman bu yarışta olmadık geçen sene de böyleydi bu sene de böyle daha 9-10 maç varken kafamızda bitirdik şampiyonluğu hani Galatasaray şampiyon olmayı hak etti diyemiyoruz Beşiktaş'ı geçtim bu takım Fenerbahçe'den daha çok şampiyon olmayı hak ediyor bile diyemiyorum.

Beşiktaş bu sene çoğu maci hakemin ittirmesiyle aldi. ha diri değiller mi evet bizden diri olduklari kesin. bu yüzden puan olarak bizden öndeler zaten.

ama bjk yi yok sayarsak bence biz şikecilerden daha fazla hak ettik. nedeni fb nin kazandığı maçlara bakarsak 1 2 tanesi hariç yine hakem ittirmesiyle ve birsey oynamadan alinan galibiyetler.

bize gelecek olursak hakemlerin bizi doğradigindan bağımsız herseyi son 4 maçta berbat ettik. ara sira kötü oynarsin hep iyi oynamak zorunda değilsin ama su son 4 mac rezildik resmen.

1616341340020.webp

Bol sakatlık olan. Kırmızıların havada uçuştuğu kavganın eksik olmadığı ve fenerin galibiyeti ile sonuçlanan bir maç olur inşallah

Geri
Üst Alt