SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

hqdefault.jpg

Haydi kanarya
NAH

KAPANIR

İşin açıkçası reis 8'de 8 yaptığımız dönem haricinde hiçbir zaman şampiyonluğun baş adayı olamadık geçen sene de böyleydi bu sene de böyle. O yüzden 8 maçlık dönem haricinde olmadığımız bir şampiyonluğu kaybettik aslında

2 senedir hak etmedik şampiyonluğu zaten herhalde bu yüzden çok zoruma gitmiyor

Hoca dibine kadar suçlu ama bizim topcular bir garip. Yani hoca fatih terim olmasa, topcular kesin hoca yiyiyor diyeceğim. Yediğimiz son 7 golun hepsi bireysel hata.

Hoca dibine kadar suçlu ama bizim topcular bir garip. Yani hoca fatih terim olmasa, topcular kesin hoca yiyiyor diyeceğim. Yediğimiz son 7 golun hepsi bireysel hata.
Hocamizi yedirmeyiz. Futbolcular satiyor hocayi. Sezon sonu gereken operasyon yapilir.

Beşiktaş bu sene çoğu maci hakemin ittirmesiyle aldi. ha diri değiller mi evet bizden diri olduklari kesin. bu yüzden puan olarak bizden öndeler zaten.

ama bjk yi yok sayarsak bence biz şikecilerden daha fazla hak ettik. nedeni fb nin kazandığı maçlara bakarsak 1 2 tanesi hariç yine hakem ittirmesiyle ve birsey oynamadan alinan galibiyetler.

bize gelecek olursak hakemlerin bizi doğradigindan bağımsız herseyi son 4 maçta berbat ettik. ara sira kötü oynarsin hep iyi oynamak zorunda değilsin ama su son 4 mac rezildik resmen.
Gerçekten öyle renktaşım Ankaragücü deplasmanı ve içeride Sivas & Rize maçlarında 8 puan bırakmanın akıl mantık açısından izahı yok ki takım bu haldeyken gidip Hatay ve Karagümrük ile oynayacağız bir anda 3. olmak için yarışıyor bulabiliriz kendimizi

Dediğin gibi Beşiktaş süper demiyorum ama Aboubakar & Ghezzal gibi 1-2 adamla Atiba & Larin gibi görev adamlarını da ekleyerek şampiyonluğa gidiyor adamlar tebrik ediyorum o yüzden ayrıca bu yolda bir kaleci ve sol bek yetiştirerek gidiyorlar

Gerçekten öyle renktaşım Ankaragücü deplasmanı ve içeride Sivas & Rize maçlarında 8 puan bırakmanın akıl mantık açısından izahı yok ki takım bu haldeyken gidip Hatay ve Karagümrük ile oynayacağız bir anda 3. olmak için yarışıyor bulabiliriz kendimizi

Dediğin gibi Beşiktaş süper demiyorum ama Aboubakar & Ghezzal gibi 1-2 adamla Atiba & Larin gibi görev adamlarını da ekleyerek şampiyonluğa gidiyor adamlar tebrik ediyorum o yüzden ayrıca bu yolda bir kaleci ve sol bek yetiştirerek gidiyorlar
hoca maalesef eski hoca değil... su anda aslinda puan tablosuna bakınca hala şansımız devam ediyor çünkü extradan cok puan aldik zor deplasmanlardan hepsini almıştık. bütün kredileri bitirdik an itibariyle. kalan maclarin hepsini alsak şampiyon oluruz ama takima güvenmiyorum.

Rize maçından sonra takıma ve hocaya olan inancımı iyiden iyiye kaybettim.Rize maçı öncesi Fener kazansın,en kötü berebere bitsin havasindaydim ama şimdi BJK kazansın da bitsin artık bu ıstırap diyorum.Daha şimdiden spikerin duran top(Vida-Velington) ve gol,arka direkte bir kafa (Larin) ve gol, soldan gelişen kontra atak (Nkuddu) ve gol dediğini duyar gibiyim.Tahmini skor 3-1.

Bir tarafim fener alsın yine umudumuz olsun diyo diğer yanım bjk alsın feneri umutlandırmasin. Belli olmaz sonra salak saçma şeyler olur fb sampiyon olursa o daha kötü olur. Ne istediğimiz bile belli değil bizim anasını satiyim o derece saçma sapan bir durumdayiz

Geri
Üst Alt