SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

Hoca dibine kadar suçlu ama bizim topcular bir garip. Yani hoca fatih terim olmasa, topcular kesin hoca yiyiyor diyeceğim. Yediğimiz son 7 golun hepsi bireysel hata.
Luyindama'nın ciddi ciddi maçlardan önce bir şey kullandığından şüpheliyim tamam Donk bu vurdumduymazlığı hep yapıyordu Marcao'nun daha öncede böyle hatalarını izledik de Luyindama'nın Başiktaş Konya maçlarında başlayan serüveni akıl alır gibi değil ortada pozisyon yokken top kendi ayağımızdayken 7 tane gol yediye ettik rakiplere resmen

Antrenmanlarda ne çalışıyor bu takım çok merak ediyorum Saracchi taç atışını hayatımda görmediğim kadar salakça kullanıyor Yedlin çatır çatır penaltı yapıyor Luyindama goller hediye ediyor Marcao mevlana gibi dönüyor sık sık rakibe asist yapıyor Antrenmanda stoperleri orta saha bekleri forvet olarak mı kullanıyor ne yapıyoruz aklı başında stoperin yapacağı iş değil bunlar Donk&Luyindama&Marcao veya Linnes Yedlin kim oynarsa oynasın aynı şey oluyor defansı çok iyi dediğimiz Omar oynuyor olsaydı eminim ondan da aynı hataları görüyor olurduk çünkü takım tamamen kaos ne yaptığını bilmiyor

Onyekuru ilk geldiği maçlarda sol çizgide oynuyordu bir anda Mostafa'nın yanında buldu kendini, Mostafa geldi çatır çatır oynuyordu bir anda 2. forvet olarak Elmander olmasını bekliyoruz Emre Kılınç bu takıma sol kanat olarak geldi orta saha olarak çıktı Taylan & Oğulcan oynadığı dönemde ciddi ciddi katkı verirken bir anda kesik yediler İrfan Can transferinden dolayı

İki gündür bırak maç izlemeyi futbol'un F'sini bile duyunca, olmayan moralim iyice dip yapıyor.

Şimdi birde üstüne bu maç var gel de izle şimdi.
lanet gelsin yaa!

Birde fener bunu kazanıp şampiyon olursa iyiden hapı yutarız.
İnşallah bjk kazanırda ümitlenmeyiz bu eziyet biter

Hala sinirliyim kaybettik bir de rizeye

hoca maalesef eski hoca değil... su anda aslinda puan tablosuna bakınca hala şansımız devam ediyor çünkü extradan cok puan aldik zor deplasmanlardan hepsini almıştık. bütün kredileri bitirdik an itibariyle. kalan maclarin hepsini alsak şampiyon oluruz ama takima güvenmiyorum.
Zaten 2 senedir başıma gelenlerin hemen hepsi bu yüzden Fatih Terim bizim bildiğimiz Fatih Terim gibi değil. Gerçekten Fatih Terim hakkında yazdıklarımız benim zoruma gidiyor koskoca bir Galatasaray efsanesi o şu geldiği durum hakkında konuşmak bile zoruma gidiyor

2-2 biter.Aboubakar-Larin,Pelkas,Valencia atar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu maçı bize rahat izletmeye başta oyuncu ve hoca tayfasına ,o zemini o hale sokan iş bilmez adamlara ve bunları hizaya getiremeyen yönetime en içten dileklerimi iletiyorum .

febe yenerse fatih terim futbolu hatırlarsa ve donk ,feg ve onyekuru ilk 11 e döner bizde tek forvet oynarsak bir ihtimal doğabilir bizim için ama bunlar olmayacağına göre febejeke birbirini yesin bol kart ile sakatlıklar olsun kafidir

samatta büyük yetenek

Geri
Üst Alt