SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

Mensah, MHY veya Irfani almayip cok iyi is yapmisiz.
Bence en iyisi olmus böyle hepsi CÖP.

Bu Serdar Aziz her Avrupa macinda Kirmizi görmesi gerekir.
Değil, takıma ve oyuna göre değerlendirmekte fayda var. Günün sonunda elinde ortasaha yok. Ben irfan için o parayı versinler de demedim (hani fiyat performans ise kıstas) ama elimizde olsaydı dedim. O olmaz onun başka bir alternatifi olur. Sonuçta ortasahamız baya gerisinde sahadaki iki takımın da.

nasıl maç oluyor ilk yarıyı izleyemedim
ennner valencia ters kafa vurdu gol geliyordu 21" 0-0
pelkastan sağ kanatta nazıma güzel ara pas sonrasında nazım yerden orta kesti atiba soğukkanlılıkla topu taca attı 24" 0-0
abubakar çok iyi vurdu sağ kanattan 2 kişiyi egale etti vuruşunu altay kapattığı köşeden tuttu 26"
altay %100 lük kurtarış yaptı atibanın yerden sol alt köşeye vuruşunu tuttu 27" maç tempo kazandı
pelkas cılız şut girişimleri ile topu 3 tür beşiktaş kalesine yuvarlıyor 28""
nazım nete yakın kaçırdı 37"
de souza 35 metreden dışa falsolu şut çekti aut 39"
atiba içeriye iyi çevirse net bir fırsat olabilirdi beşiktaş sağ çizgiden tehlikeli geldi 42"
altay heyecan yaşattı 44"

ilk 20 dakika klasik süper lig derbisiydi. aman gol yemeyelim, aman hata yapmayalim diye kontrollü oyunu tercih ettiler. akabinde tjknin cok über futbolunu göremesek de daha iyi pozisyonlar ürettigini gördük. tjk kaptirdigi toplara fbye samuelnen kontra imkani tanimamaya özen gösteriyor. sergenin el kol hareketleriyle fazladan bir iki düdük caldirmaya calistigini gördük.

mensah, rido ve nkoudou girip lajic, sakala ve larin cikarsa tjk bir kat daha tempo yapabilir. ifbde ise samatta yerine thiam, orta sahaya vücüt-yag oranina göre sosa veya tufan mantikli gibi duruyor. son 15 dk ferdi kadioglu ts maci gibi alinabilir, osayinin sürekli full oynamasi tepki aliyordur camiada

Mensah, MHY veya Irfani almayip cok iyi is yapmisiz.
Bence en iyisi olmus böyle hepsi CÖP.

Bu Serdar Aziz her Avrupa macinda Kirmizi görmesi gerekir.
bunlarin hangisini alsan yetersiz kalip maliyetinin altinda ezilecekti. bunlar süper lig'de bir sekilde pay edilir ama GALATASARAYin orta sahasi bunlar olamazz

Değil, takıma ve oyuna göre değerlendirmekte fayda var. Günün sonunda elinde ortasaha yok. Ben irfan için o parayı versinler demedim elimizde olsaydı dedim. O olmaz onun başka bir alternatifi olur.

Irfan‘a 7.5 Mio cok büyük para renktas kim ne derse desin.
Süper Ligde en fazla 2.5 / 3 Mio € veririm ben Anadolu Topcusuna!

Bence bize Gustavo gibi Adam lazim, Melo misali, yada Atiba sonuna kadar savasan.

Ah şimdi dünya yıldızı mezud sakat olmayacaktı ki, karbonat hocam 2.yarı oyuna alıp maçı kopartırdı.

3100 kisi tribünden takip efiyormus maci... nerde kurallar cezalar filan?? Tek bizmi takiyoz bu isleri?

Irfan‘a 7.5 Mio cok büyük para renktas kim ne derse desin.
Süper Ligde en fazla 2.5 / 3 Mio € veririm ben Anadolu Topcusuna!

Bence bize Gustavo gibi Adam lazim, Melo misali, yada Atiba sonuna kadar savasan.
Öyle zaten bende altını çizdim. Durum değerlendirmesi yapıyorum ben. Elde yok. Her iki rakibinde gerisindeyiz. Aynen Gustavo ya da Atiba dominant bir isim lazım. Vardı onu da 3 paraya sattık.

Geri
Üst Alt