- 1 Ağustos 2014
- 63.512
- 73.839
- 4.218
dakika bazında fbnin öne geçme ihtimali kalmadığında gol atmaya uğraşmaz fb
normal şartlarda zaten öyle bir ihtimal yok
normal şartlarda zaten öyle bir ihtimal yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjknin kafa komple gidik. Hadi biz geriye düşüp oluyoruz da adamlar önde hallerine bak. Demorolize olmuş takım gibi tepkiler. Fbden bu baskıyı yemek de ne bileyim...Gerçi hep böyle şeylerde de atamayana atarlar olur ya...Cidden lig acayip. Pisi pisine...Kaç gündür kafamda yaşıyorum bu psikolojiyi ve hala çıkamadım üzüntüsünden. Kolay kolay da çıkacak gibi değilim.
Beter olsunlar batsın şerefsizler türk futbolunun kanserli hücresifener cidden bok gibi bir takim şu maçı kazanmaları lazimdi
üçü de hocamızın ısrarla istediği isimler.Bu sezon bizim adımıza olumlu 3 şey oldu ..
-mhyyi alamadık.
-irfani alamadık.
-mensahi alamadık..
normalde bejeke 6 7 yılda bir şampiyon olmayı kanıksamış bir kulüp fakat bu yıl olurlarsa 4 sene olacak o yüzden bu stres durumu var bencebjknin kafa komple gidik. Hadi biz geriye düşüp oluyoruz da adamlar önde hallerine bak. Demorolize olmuş takım gibi tepkiler. Fbden bu baskıyı yemek de ne bileyim...Gerçi hep böyle şeylerde de atamayana atarlar olur ya...Cidden lig acayip. Pisi pisine...Kaç gündür kafamda yaşıyorum bu psikolojiyi ve hala çıkamadım üzüntüsünden. Kolay kolay da çıkacak gibi değilim.