SL 20/21 H:31 | Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe | MS | 21 Mart

64D96342-88DE-45AC-A777-F7A7834A88D0.webp

hatayı yenip kendimize gelirsek daha 10 hafta var bejekede febede daha çok puan kaybeder.Biz mecbur yine bir seri yapacaz

Aboubakar degil AbouSakar Bjkliler kafayi yemistir kacirdigi pozisyonlardan sonra.Bizim salaklarin bisey yapacagini bilsem Fb kazansin puan farki acilmasin derdim de su mactaki mücadelenin yarisini yapmiyo bizim hirbolar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burada kimse kimseyi zevkle şampiyon ilan etmiyor.
Bizim için tek şampiyon her zaman Galatasaray'dır.
İnsanlar kendince haklı sebeplerle biz olamazsak diye yazıyor.
Neden bazı arkadaşlar böyle bir tavır içinde anlamış değilim.
Burada en son suçlanacak kişi taraftarın bu psikolojik tavrıdır.
Sorumluları bizler değiliz. Sahadaki ekibimiz ve kenarda oyuna müdahale edemeyen hocamız. On hafta var ama durum bu. İyi oyun olsa, hangimiz deriz,Allah aşkına zaten bunu. Şimdi hocamız beşte kapanır on beşte bile demiyor misal, o da farkında lig uzun ama bu sefer iki rakip var ve biz olmayacak yerde yaptık, kendisi de bunları ifade etti, o da bekleyeceğiz diyor kayıpları, bunu dillendirmek ve düşünmek bizi onlardan yapmaz. Realist bakıyoruz, sekiz yerine altı olarak değerlendireceğiz şu an. Bir maçımız eksik, bir maç oynayacağız diye. Ve averaj onlar da...Sahadaki adam kafa patlatacak buna ya da hocası, biz burada ne dersek diyelim bir önemi yok. Utanması gereken biz değiliz, milyonları cebe atanlar. Bakın iki gündür ne hallerdeyiz hepimiz. Ne kadar üzgünüz. Adamlar milli ara da var diye çarşambaya kadar tatilde ama. Az da bunları konuşalım. Ben topçu olsam tatil yerine floryada yatar kalkardım.

Yok yere yine umutlandım hadi bakalım. Beşiktaş'ta moral bozulmuştur bence. Biz Hatay maçına daha moralli hazırlanırız bence bu maç sonrası. Tamam belki inanılmaz bir fırsat teptik ama olsun yapacak bir şey yok.

Böylesi iyi oldu hem fenerin iş bitti hemde bizim iş %100 bitmemiş oldu.

bjk yense de çok fark etmezdi her türlü 3 maç takilmalari gerekecek ..biz rizeden 1 puan bile almış olsak biri bize olmak kaydıyla bjknin 2 yenilgisi yetecekti şimdi 3 maç oldu sayılır (ikili averajda 3-1 bile yetmiyor bize )

Geri
Üst Alt