⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

SİSTEM YOK DÜZEN YOK

ANLIK PERFORMANSLARLA ŞAMPİYON OLAMAZSINNNNNN

Ne izledik abi biz ne izledik???

Böyle kafası kopuk tavuk gibi naptığını bilmeden koşuşturan saçma sapan bir takım

O yediklerimiz de bireysel hata ama neden

3 forvet, bekler de ilerde, ortasaha boş

2 stoper 1 önliberoyla takımın arası 30-40 metre

Her türlü zarar maç
Stoperler de gitti
Zaten ikisi de rezil ötesiydi bu maç

Gole ihtiyacımız var bir halt yapmayan falcao oyund kaldı mohammedi alıyor en sonunda o da çıkıyor babele kalıyoruz
Kerem onyekuru yine gol yiyicne girdi
Nasıl hocasın lan sen nerede var gol yemedikce değişiklik yapmamak maç kaybetmedikce yapmamak ben televizyondan izliyorum sen saha kenarından izliyorsun

BJK, Başak maçında golü yiyor ama orta sahayı boşaltıp forvet almıyor ve sonucunda kazanıyor o gün yazdım biz olsak 4-4-2'ye döner maçı verirdik diye.

Bu sistem Kayseri maçında işlemedi bunu sağır sultan duydu bugün bile bile lades diyorsun hocam.

bu takim hocasiz da şampiyon oldu gerekirse yine olur.
o kenardaki kuklalar ile birlikte bu isin ana sorumlusu kovulmali.

biz iste bu yüzden ilk yari elestirdik, ankaraya rizeye puan veriyorsun kredisi yok mu yok kardeşim kimsenin kredisi yok.

en doğru karar fatih terimin istifa etmesi

ikide bir defans la oyarsan

feguliyi oynatmazsan
sacma sapan taktikle maça çıkarsan
lig sonucusuna da yenilirsin
her önune gelenede kimse kusura bakmasın

olmuyorrrrr

Ayağı iyi stoper var diye tüm maç adamlara pas yaptırıoz maç ne ara başladı ne ara bitti bi b.k anlaşılmıyor baydı artık

bu haftaların geleceği 8/8 yaptığımız dönemden belliydi. aldığımız galibiyette olumsuz pompalamayalım, zamanla belki düzelir diye diye ses etmedik ama hiçbir maçı iyi oynayıp kazanmadık, buna fb maçı dahil.

kış transfer dönemi gelmeden 4-1-4-1 oynadığımız dönem bile bi oyun planımız felan vardı. yani sahada bi oyun görebiliyoduk. transfer dönemi sonra sahada hiçbir şey yok :)

Yaprak kürek takımlara karşı rezil olmaya devam. Konyadan 4 ye, rizeden 4 ye, sonuncu A.Gücüne yenil, Hikmet Karaman, Bülent Uygun gibilere puanları çarçur et sonra ben şampiyon olacağım de.

Daha sezon da bitmedi, bakalım başka ne rezillikler göreceğiz.

Allah binbir türlü belanızı versin gittiniz şu onun bunun evladı takıma yenildiniz. Allah kahretsin emi

Geri
Üst Alt