Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.628
- 7.172
- 913
o işlere hic girmiyim, girersem bu sinirle kötü şeyler olabilirben adacayı ictim iyi geldi
afrodizyak etkisi de var diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o işlere hic girmiyim, girersem bu sinirle kötü şeyler olabilirben adacayı ictim iyi geldi
afrodizyak etkisi de var diyorlar
Erzurum maçından beri söylediğimiz ve yazdığımız şey maalesef çok çarpıcı şekilde yüzümüze vurdu.
Her maçın ayrı hikayesi vardır farklı yorumlanır. Rize maçı 4 savunma oyuncun yediğin 4 golde de inanılmaz hatalar yapmış ve bir tanesi sol çapraza giden bir oyuncuyu indirerek oyundan atılmış. Böyle bir maçı kazanmak hayal zaten. Ama sen skoru 2-1 almışsın o kadar komik bir gol yiyorsun ki. Bu bireysel hataların hiçbirini Fatih hocaya yazmıyorum.
Fakat Erzurum maçı neredeyse pozisyonsuz geçtik. Gedson-Etebo-Emre K. inanılmaz verimsizdi ve üretken değillerdi. Ondan önceki haftalarda Alanya maçı dahil kötü izlenimler çok netti. Ama hoca gitti Ankaragücü maçına da aynı 11 ile başladı ve hakem hatalarıda eklenince maçı verdik. Hadi Fb, Alanya deplasmanlarındaki avantajımı kaybettik diyelim dedik.
Üzerine çok da kötü oynanmayan ama bireysel hatalarla verilen Sivas maçı eklendi. Kayseri de iki forvet formda diye çift forvet çıktık. Aynı fahiş hatalar gene yapıldı ama bu sefer Henrique atamadı -ki atsaydı- o maçı da çeviremezdik. Kayseri maçında Muhammed hayalet gibi kaldı herkes gördü, orta saha ise Taylanla biraz daha derli topluydu. Kerem-Henry-Feg katkısı da göze çarptı.
Rize maçı nasıl aynı 11 çıkarsın hocam? Nasıl? O kadar bariz ki üretkensizlik, verimsizlik. Artık en potansiyelli oyuncuyu sahaya süreceksin, farklı işler yapan adamı oynatacaksın. Emre A., Emre K. ve Gedson aynı anda felaket bir tercih. Emre A. çok güzel bir gol attı evet maçı da kazandırabilirdi ama sahada hiç dikine oynamıyor bu adam. Gedson biraz ikinci yarı inisiyatif alır gibi oldu o kadar. 4-5 maçtır yan pas yapıyor ya da topu kaybedip yere düşüyor.
Bu maç ileride 4-2-3-1 çıkıp,
Gedson/Emre K. Etebo
Kerem Feg Henry
Mostafa(Falcao)
yapsan ve bu hatalar gene olsa bu kadar eleştirmezdik. En azında durumu gördü müdahele etti derdik. Ama hala amaçsız aynı sistem, forvetlere top gelmiyor ki çift forvet oynuyoruz. Rize tüm maç beklerin önünü kapattı, bir kere göbeğe oynamayı akıl edemedik. Feg-Henry-Kerem olsa ceza sahası içi koşu/paslarla iş ilk yarıda biterdi. Peki bu ilk yarının üzerine nasıl aynı 11 ile devam ederiz aklım almıyor.
Çok üzgünüm ama o kadar belliydi ki bunun gelişi. Luyi-Marcao-Sarach evet hatalılar ama ben en çok Yedlin'in yaptığını sindiremiyorum. Skor bir şekilde 3-3'e gelmiş. Sarı kartın var, a benim güzel kardeşim tek başında 4 kişinin üzerine ve sol çapraza doğru koşan adama niye kontrolsüz dalıyorsun.
Yedlin atıldıktan sonra neden Donk alınmaz, biz neden Feg-Arda orta sahası ile maçı kaybetmeye oynuyoruz. Şu son dk golleri yediğimiz 3 maçta 1 puan alsak, şu anda neler konuşurduk? Yazık gerçekten.
Kadıköy gelibiyetleri uğursuzluk getirdi bize.
Bundan sonra 1-0 geri düştüğümüz maçlarda evi barkı satıp en yüksek orandan iddaaya basacağım rakibin yenilmezine
7 maç 0 galibiyet bir gol yedik mi o maç gidiyor kafadan
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi