⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Ulan Akbaba yap artık babalığını utandır ben de dahil olmak üzere tüm şu gscforumdaki Galatasaraylıları bir gol bir asistle bitir maçı hadi bakalım görelim seni

Bu hafta içi cuma ve pazartesi maçları saat 8'e alınsın artık yav işten çıkıp trafikte maça yetişebilmek icin takla atıyoruz

Hayırlısıyla alalım şu maçı haydi be

Bence Feghouli gidici oldugu için hoca oynatmamayi tercih ediyor. Olacak iş degil. Bu adamin AMF olarak nekadar tehlikeli oldugunu farkina varamamasi Fatih hocanin beni baya şaşirtiyor açikçasi

Emre akbaba bile kendisini utanip 11 e koymazdi be. Yönetime gider yaparda ins kovarlar

akbaba yerine feghouli,marcao yerine donk olabilirdi diğer maç daha zorlu kart görmemesi için ama biz ne dersek diyelim hoca bildiğini okuyor..

Akbaba sakatlanana kadar yada biz puan kaybedene kadar oynayacak o yüzden sakatlanmasini bekliyecez

Akbabayi oynatmaya devam et bakalım hoca sırf gıcıklığına oynatmiyorsan mustafa cengiz kerem dedi diye taraftar kerem dedi diye oynatma o çocuğu ahi gitmiş vahi kalmış akbabayi oynatıyor şaka gibi ya. Ben bilirim tavırların yuzjdnen o lanet egon yüzünden bu mal değneğini oynatıyorsun. Her maç yaptığı salakliklar kaçırdığı goller yüzünden dişimiz dökülecek harbiden sıktın hoca artık yeter baydın vallaha

Akbabayi oynatmaya devam et bakalım hoca sırf gıcıklığına oynatmiyorsan mustafa cengiz kerem dedi diye taraftar kerem dedi diye oynatma o çocuğu ahi gitmiş vahi kalmış akbabayi oynatıyor şaka gibi ya. Ben bilirim tavırların yuzjdnen o lanet egon yüzünden bu mal değneğini oynatıyorsun. Her maç yaptığı salakliklar kaçırdığı goller yüzünden dişimiz dökülecek harbiden sıktın hoca artık yeter baydın vallaha
Ayrıca kimse demesin hoca adaletli antremanlarda görüyordur kimin hakkettiğini bi bildiği vardır laflarını kimse etmesin hoca kibrinden hiç bi halt görmüyor. 5 puan önünde olmamiz gerekiyordu kargaların 5 puan gerisindeyiz bu salak sacma tercihler yüzünden.

2. yarıda Akbaba - Kerem, Mohammed - Onyekuru, Kılıç - Feghouli değişiklikleri bekliyorum

Yav arkadaş bu kazanan takımı bozmama saçmalığı nerden çıktı başımıza? Aslında kazanan takımı değil bok gibi oynayan takımı bozmuyor da farkında değil. Bende her maça geçen maçı kazanan 11 i çıkarırım. E nerde kaldı senin teknik direktörlüğün?

Akbabadan yediğimiz kazığı sindiremiyor bence hoca o yüzden oynatıyor

Geri
Üst Alt