⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Çift forvet oynayacaksak:

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Etebo
Arda Gedson EmreK
Mustafa Falcao

Eski sisteme döneceksek:

Muslera
Etebo
Gedson
Kerem Arda Onyekuru
Mustafa​

‐-‐--------FM--------------

Luyi----Donk----Marc

Yedlin--------------Sarac

-----Gedson---Kılınç-----

-----------Feg----------------

------Mami-----F9---------

Taylan cezalı olduğu için Etebo oynar. Bir de Akbaba olmasın kafi.
Onye yine ikinci yarı girsin ama bu kez Falcao ile değişerek. Mohamed ile beraber ileri ucu domine etsinler.
Yine ilk yarı öne geçmek zorundayız. O yüzden çift forvete devam. Belki orta saha beşli olabilir ama sanmıyorum.
Kerem, Feg ve Onye her türlü yine skoru değiştirecek hamleler olur. Haydi Aslanlar. Size inanıyoruz.

Zemin leş durumda.10-15 dk pas denemesinden sonra doldur boşalta dönecek oyun o yüzden çift forvet olmazsa olmaz bu maçta.

Zeminin son durumunu görünce 442 oynamaktan başka çare yok, yemişim pas futbolunu

Yedline Saracchi ye en az 10ar orta yaptırıcaz Mamiyle Falcaoyla basıcaz kafaları başka işe yarar bişi olmaz o sahada

Muslera
Gedson Feghouli Etebo Emre
Falcao Mustafa​

Keşke Fatih Terim radikal bir karar alıp Emre Akbaba'yı oynattığı yerde Kerem'e şans verse bu maçta

686D1C58-B0B3-4650-A4CF-2A886EDC12BC.jpeg

‐-‐--------FM--------------

Luyi----Donk----Marc

Yedlin--------------Sarac

-----Gedson---Kılınç-----

-----------Feg----------------

------Mami-----F9---------
eldeki kadroyla ideal arka 5li bu olması lazım zaten de işte nerdeeee. tabii yedekte stoper olmaması da ayrı üzücü

Burak elmas konuşacak diyorlardi bu akşam hiç haber yokmu

Rizespor'un yeni teknik ekip ile çıktığı son maçta (Hatay) oyun anlayışları değişerek savunma ağırlıklı oyundan hücum ağırlıklı oyuna döndü.Dolayisiyla normal şartlarda az pozisyon ve kısır bir maç olması beklenirken şimdi bol pozisyon-bol gol bekliyorum.Sivas maçına benzer bir senaryo olacaktır ancak bu sefer ucuz hatalar yapmaz isek 3-1,4-1 gibi bir skor üstünlüğü tahmin ediyorum.Özellikle en büyük eksiği hava topları ve ön libero bölgesi olduğu için bu maça özel Mustafa Muhammed ve forvet arkası oyunculardan skoru değiştirecek goller bekliyorum.Eksi yönümüz ise Boldrin-Samudio güçlü yanlarınin olduğu bölgede tam ihtiyaç olan Taylan'in olmayışı.O yüzden pozisyon ve gol görebiliriz kalede.Ancak yedigimizden fazlasını atacağımız bir maç olacak inşallah.Derbi öncesi liderlik koltuğuna oturacak olmak da ayrıca keyif verektir, isteğim bu bilinçle oynasınlar-kazanalim.

Geri
Üst Alt