⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

ilginç bilgi: rizespor 31 puan almış ve 14.sırada. Ancak bu 31 puanın 23'ü kendi sahasında ve içeride fb'den fazla puanı var

deplasmanda ise tek galibiyeti ve 8 puanı var. Deplasmanda lig sonuncusu

Zemin leş durumda.10-15 dk pas denemesinden sonra doldur boşalta dönecek oyun o yüzden çift forvet olmazsa olmaz bu maçta.
Aynen oyle hatta yazip cizdim duruma gore 3'lu defans. 4 defans uzun topla oynanabilitesi yuksek macta (Saha kosullari) gereksiz bile olabilir. Bakalim nasil bir duzen olacak. Ilkeride kalabalik kalmak zorundayiz.

Galatasaray ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da sakatlıkları devam eden Loic Remy, Godfred Donsah ve Yasin Pehlivan maç kadrosunda yer almayacak.

🖇️ @sabahspor1

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bahane yok. Zemin, hakem, oyuncu, olmayan taraftar vs.

bunlara karsi bana 1-0 kesinlikle yetmez
takimin biraz gururu varsa su maca cok yüksek bir motivasyon ile cikar
rizeyi darma duman eder, tarihi farki zorlar, sahada döve döve, dalga gecercesine, bir galibiyet alir
iste anca o zaman benim icim sogur

Mücadeleye devam edeceğiz. En az rakip kadar istemeden bu iş olmaz. Aslanlarımıza başarılar

- - - - - - - - - - Falcao - - - - - - Mustafa- - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - Gedson - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -Emre - - - - - - Feghouli - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - Donk- - - - - - - - - - - - - - - - -
Sarrachi - - - - Marcao - - - Luyindama- - - - - Yedlin
- - - - - - - - - - - - - Muslera - - - - - - - - - - - - - - - -

Umarim kimse ayagini bacagini birakmaz zeminde

Çok sabırlı oynamak gerekir. Telafisi olmayan maçlar başladı. Bjk ile aramızda sanal 5 puan var. 3 puana inse bile averaj durumu sıkıntı. En fazla 2 puan olursa kendi göbegimizi kendimiz kesebiliriz.

Hücum yaparken topu kaptırıp arkaya adam kaçırırsak tehlikeli pozisyonlar oluyor. Buna dikkat etmek lazım.

Nando
Yedlin Luyi Marcao Saracchi
Etebo
Gedson Emre K.
Fegh
Falcao Mo

Igne hasan falcao mo nandoyu sakatlayin talimsti vermistir. Luyi + marcao ya sari yedirin talimati

Babel, Luyindama ve Marcao'nun kart sinirinda oldugunu unutmayalim. Luyindama 4.haftadan beri kart sinirinda resmen.

Geri
Üst Alt