⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Takımımıza başarılar diliyoruz. Kimseyi hafifa almamamız gerektiğini Ankaragücü maçında gördük. rize denen camia ve başkanları ali koc yalayıcısı herif bizim kulvarımızda değil tabii ki ama yaptıklarının hesabı sorulmalı.

Hoca Ogulcan'i ilk 11 oynatir 100%

yenmek filan istemiyorum nekdar cok oyuncu sakatlayabilirsek nekadar cok canlarını yakarsak o denli iyi olur

sahadaki pisliklerinin acı cektigini görmeli tribündeki barzo

Bundan sonra oluşacak bir puan kaybının kesinlikle telafisi yok, haftasonunu rahat geçirmek için kazanmak zorundayız.
Başarılar canım takımım uçup kaçmak isterdim ama önemli olan 3 puan.1-0 olsun bizim olsun

2 forvet bu maçı kaldırmayabilir. Kayseri poşet bir takımdı ama Rize öyle değil Samudio,Boldrin ve Fernando çok iyi oyuncular alan bulurlarsa ceza kesebilirler. Mohamed durgun onu kulübeye çekip klasik dizilime dönmemiz iyi olabilir. Kazanan takım bozulmaz saçmalığının başımıza neler getirdiği ortada Kayseri maçında iyi oynamadık 82.dakikaya kadar Kayseri ortaktı ilk yarı Henrique atsa o golü 1 puan alamazdık ha keza Falcao'nun ekstra dokunuşu dışında pozisyonumuz yok.

Muslera
Yedlin-Luyi-Marcao-Saraçi
Etebo
Gedson-Kılınç
Soso-Falcao-Onyekuru

Soso yerine Babel de olabilir. Babel sezonun gizli kahramanı yarın kendi başlığınada yazacağım bu sezon bize doğrudan 5 maç aldı ama hakkını veren yok.

rizenin içinden geçmez isek üzülürüm

Resmi hesap ve Oğulcan'ın tweetlerine bakın... Oğulcan 11 de oynayacak ve intikamını alacak diye yorumladım ✍️ 3 yetmez 5 atın 😍

bu ogulcan caglayan ilk gaziantep zamaninda baya dikkatimi cekmisti cok teknik ve suratliydi

Yenersek hem bjk ve feneri strese sokacagiz hem de Rize düsme potasina girecek. Macin bahanesi yok. Bjk maci dahil minimum 9 galibiyet lazim.

Geri
Üst Alt