⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Simdi hatirladim da moralim bozuldu. Bjk maci neredeyse son hafta. Kotu oldu

Yollayın şunlari potaya defolsunlar bal ligine kadar yolları var essolesseklerin

bunlar gibi bize bilenen pislik takımlara karşı hoca takımı iyi hazırlayamıyor. Bu yüzden sürekli puan bırakıyoruz bu tip maçlarda. Şu Rize’yi evire çevire yenemiyorsak şampiyon olmayalım zaten.

Bu aslinda mükemmel olur. Bizim wingbackler tam bunun icin ama denemez
Ben de olsam denemem çünkü Saracchi dörtlü savunmada bile sürekli sakatlanıyor. orta beşlinin solunda denemek Saracchi için intihar olur. 60. dakikada baldırını tutmaya başlar. Ama Yedlin'in beşlinin sağında oynamasını ben de isterim ne yalan söyleyeyim. Fakat dediğim gibi Saracchi geberir bu düzende.

Bu sene bunlar ve IBB gibi iki yandaş kulüp düşse müthişinde ötesinde olmaz mı ya.
Türk futboluna son zamanlarda yapılan en güzel hizmetlerden olur ... Biz hakemdi, var kayitlariydi diye her hafta birbirimizi yerken Praglar , Zagrebler çok düşük bütçelerle neler yapıyorlar ...

Artık futbol oynamaya başlamamız lazım. Umarim magandanın takımını eze eze yenip rencide ederiz.

1-0 olsun bizim olsun degil 5-0 olsun bizim olsun öyle bir mac...
Bugün fark istiyorum...

Kişilik ve karakter olmayınca yaş yükselmesinin biyolojik değişiklikten başka bir etkisi olmuyor.
Doğru ama karakteri olmayan bile böyle bir şey yapacağında etrafından biri uyarır. Bu nedir böyle Allah aşkına "18 yaşındaki kız "zengin" sevgilisinin arabasında" pozu...

sahanın son durumu nedir acaba çimler iyi durumda mı çok kritik bir maç 3 puan almamız hayati derecede önemli iyi oyun kötü oyun sorun değil 1-0 olsun bizim olsun

Geri
Üst Alt