⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Sporx'e göre Rize maçına bu 11 ile çıkacakmışız iki Emre de kulübeye dönecekmiş sizin yorumunuz nedir kadro ile ilgili ne düşünüyorsunuz doğru olur mu bu kadro 442 oynar mı?

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Feghouli Gedson Etebo Onyekuru
Mohammed Falcao

Türk futboluna son zamanlarda yapılan en güzel hizmetlerden olur ... Biz hakemdi, var kayitlariydi diye her hafta birbirimizi yerken Praglar , Zagrebler çok düşük bütçelerle neler yapıyorlar ...
Zagrep'in makine gibi altyapısı var. Çıkarıp çıkarıp satıyorlar.

Onyekuru’nun oldugu yerde 4-4-2 oynatmaz bence hoca

Muslera
Yedlin-Luyi-Marcao-Saracchi
Oğulcan-Gedson-Etebo-EmreK
Falcao-Mostafa​

hoca yenen kadroyu bozmaz yine taylan yerine etebo oynar o kadar

Ekibimizden bu şerefsiz oluşumu cimleri isirarak gebertmesini bekliyorum.

Hasan Kartal denen tipi kayik teröristi yönetimden kimse karsilamamali stadyumda. Ayrica vücudu aranmali. Herhangi bir kesici delici atesleyici alet varsa stadyuma girisi engellenmeli.

Galatasaray'ın şampiyonluk parolası olan konsantrasyonun en üst seviyede olması gereken maç. Bu sene şampiyonluğa oynayan üç güçlü takım olduğu için her maç final tadında olmalı ama düşme adayı Rize maçına ekstradan konsantre olmamız gerek. Fenerbahçe'nin arka bahçesi olması onları daha fazla motive edecektir.

Ben bugün takımın geçen haftaki sistemle klasik 4-4-2 ile sahaya çıkacağını düşünüyorum. Feghouli'nin sağlık durumu nedir bilmiyorum ama 90 dakikayı çıkarabilecek durumdaysa Akbaba yerine Feghouli, cezalı Taylan yerine Etebo oyuna girmesi dışında bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. Bu tam klasik Fatih Terim hareketi olur zira hoca kazanan takımı ve sistemi değiştirmeyi pek sevmez.

Ama esas mesele ve çoğumuzun kaygılandığı ve sitem ettiği Fatih Terim'in rakibin oyunu kilitlediği noktada ne yapacağı. Bu sistemle oyuna çıktığımızı var sayarsak Rize'nin bize karşı alacağı önlemlere nasıl cevap vereceğimiz önemli. Yoksa kafamızda kurduğumuz oyun planı kağıt üstünde Rize'yi her türlü yener.

Su yildizlari logonun ustune koymamalari bile fenerin usaklari olduklarini okadar belli ediyor ki.

1616141097707.webp
1616141111713.webp

çok yoğun birgün inşallah yetişebilirim maça

Logomuzdaki 4 yıldızı kullanmamışlar) 4 tane çakmak lazım bunlara

Logo kullanimi demisken su ayar iyiydi.

Muhtemel Terim 11'i

------------------Muslera
Yedlin - Luyindama - Marcao - Saracchi
----E.Kılınç - Etebo - Gedson - Arda
------------Falcao - Mohamed

Hafta ici maclarini hic sevmiyorum ha, hele hele bir de simdiki gibi kis saati uygulamasi zamaninda oldu mu mac burada 17:00 da basliyor. Isten cik maca yetismek icin acele et falan derken ilk yarinin büyük bölümünü kaciriyorum hep.

Geri
Üst Alt