⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Yagmur yagmiyor o Hasan Kartalin göz yaşları

Hafta ici maclarini hic sevmiyorum ha, hele hele bir de simdiki gibi kis saati uygulamasi zamaninda oldu mu mac burada 17:00 da basliyor. Isten cik maca yetismek icin acele et falan derken ilk yarinin büyük bölümünü kaciriyorum hep.
Aynen öyle işten çıkıp maça yetişme stresinden sıkıldım bunaldım ya

Zemin fena sayılmaz milli arada eğer biraz paraya kiyarlarsa dahada toparlar

Muslera
Luyindama Marcao
Yedlin Taylan Saracchi
Feghouli Gedson EmreK
Falcao Mostafa

Bence Çıkması gereken, Onyekuru - Kerem - Arda Hamle oyuncuları, Etebo son 10 dakika baskı yediğimizde maçı tutma oyuncusu, sakatlık kart durumuna skora göre Halil 5. değişiklik olarak düşünülmeli​
Taylan cezalı.

bülent uygun denen foseptik çukuru da bunların hocası olmuş tam bir lağıma dönmüş bu rize denen takım. tez zamanda yok olmanız dileğiyle amatöre kadar yolunuz var

Zemin les
Yagmur yagayacak
Rize + bülent + kartal sakatlamaya oynayacak
Hafta sonu derbi

kesin puan birakiriz+ 2 Cezali/sakat

Kazanan kadro puan kaybedene kadar bozulmaz demiş bir büyüğümüz

VAR hakemi Abdulkadir Bitigen bu arada.

2 gün sonra derbi var ve iki rakibinden biri mutlaka puan kaybedecek. Bu bir fırsat. Bu sezon bu kadro psikolojik üstünlüğü ele geçirme fırsatlarını değerlendirme konusunda kötü bir grafik çizdi. Bu maç bu psikolojiyi değiştirmek için de önemli bir fırsat.

Zeminin durumunu da düşününce bu maç beni korkutuyor. Zaten puan kaybında Bjk pazar şampiyonluk maçına çıkar. 31. hafta olmuş hala takımın tek forvet mi çift forvet mi oynayacak bunu düşünüyoruz.

Geri
Üst Alt