Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ramos'un Burak'a yaptığı müdahale
Essien ve Khedira'nın ceza sahasında voleybol oynadığı pozisyon
Ve Ronaldo'nun ofsayttan attığı gol
Bu üç pozisyonda ne biçim sövmüştüm var ya 1 hafta boyunca oturup sadece şu 3 pozisyonu düşündüm acaba ne olurdu diye
Bu sene de yok Antalya maçı yok Karagümrük maçı olaylarını konuştuk nasıl çaptan düştük bu kadar. Resmen uyuta uyuta, bizi vasata alıştırdılar.Ramos'un Burak'a yaptığı müdahale
Bu üç pozisyonda ne biçim sövmüştüm var ya 1 hafta boyunca oturup sadece şu 3 pozisyonu düşündüm acaba ne olurdu diye
Ronaldo'nun golü ofsayt değil topla aynı hizada tam khedira çevirirken yalnız pepe'nin drogbaya yaptigi net bir penaltı kırmızı kart vardı ikinci yarıda o maçtaRamos'un Burak'a yaptığı müdahale
Pazar bjk mi fb mi kaybediyor o skorlsr2-3 yenildik maalesef.
maç ne olur ahbapRonaldo'nun golü ofsayt değil topla aynı hizada tam khedira çevirirken yalnız pepe'nin drogbaya yaptigi net bir penaltı kırmızı kart vardı ikinci yarıda o maçta
Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi