⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

gökhan yeter lan 5 dk yatıyon

Şampiyonluk güle güle bari beraberligi kurtarsak Rize'nin işine gelmesin bu arada ben bu gedsonu hiç beğenmiyorum

Al sana 4-4-2 al sana emre Akbaba. Al sana feghouli al sana Onyekuru al sana kerem. Hadi ya biz ne bı tarafımızı yırtıyoruz

ücüncüyü yedikten sonra oyuncu degistirecegiz

Evet rize kapanır bu saatten sonra kapanan takıma karşı onyekuru ve kerem oyuna giriyor puh allah kahretsin senin oynayacağın oyunun da taktığınınde içine miciyim hoca. Çift forvet takintin batsın senin kanatsız top oynayan üst düzey takım mi kaldı lan. Şu terime 1 tane forvet alacan idare etsin sezon sonuna kadar mecbur tek forvet oynatır.

Baştan beri yazmamak için zor tutuyorum ama ne var bu geride her top kaleciye mi gider. Yazıklar olsun ya

Kazanan takım bozulmaz taktiği yaktı bizi hep. Her kazandığında üstünü örttü. Kafasına göre iki hafta birini oynattı. Üç hafta birini kenara çekti, sonra o adamı aldı 11e. Böyle mi oynatılır bir takım. 3 yediğimiz takıma bakın. Rize zerre bir şey oynamıyor ve biz de güya şampiyonluğa oynuyoruz. Yersen...

Şu bülent Uygun ve hasan kartal sevinecek ya ben sana ne diyeyim hoca. Yumurta götüyun ağzına gelince anca bir hamle yapıyorsun.

Her şeyi geçtim şu şerefsiz Rize'ye karşı şu duruma düşüyorsunuz ya... Şimdiden zehir ettiniz hafta sonunu.

1 tane ikili mucadele kazanamadi herifler 1 tane. İkinci yarinin basinda 3 kisinin arasinda istediti gibi aldi kontrol etti calim atti pas verdi Skoda bizimkiler napiyo diye izliyolar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt