⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Müthiş maç oluyor gerçekten 2 golü rakibe hediye ettik hakem de 1 gol hediye etti.böyle futbolun içine sıçayım
Anlamadım hakem kime gol hediye etti?
Bize tabiki uyindama net olarak faul yapıyor ilk golde

İlk postta kurduğun şu boldladığım cümleyi bir Galatasaraylı bu şekilde kurmaz. Öyle düşünse bile iki puan gitmek üzereyken bunu bu şekilde ve bu rahatlıkta belirtmez. Ben yine de emin olmak için sordum sana belki Samudionun tabanını kastetmişsindir diye. Ama öyle değilmiş.

Bu postun alttan alta algı mesajı verme gayretindeki birinin cümlesi. Gün gibi ifşa etmişsin kendini mesajını da raporladım. Modları göreve davet ediyorum.

Sarı kartlı stoperi bile attıramadılar. Bülent Uygun'a herkes çapsız der ama adam şak diye çıkardı riskli diye. Bizde gol yediren stoper ve maç veren sağ bek Linnes falan full oynuyor çıkmadan

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao yerin feg girmeli

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

+10 etti şimdiden
herifler yatıyor, sürünüyor

Ya gözünü seveyim biz bu kele 4m Euro vermiyor muyuz kullansaniza artık şunu ya dakika 60 olmuş yarım saat dayanamaz mi bu ya kime ne yaziyoruz Allah aşkına besincilik hayırlı olsun

2. devreye önde girseydik hangi değişiklikler yapacaktı acaba??

Söyliyim, yine aynı değişiklikleri yapacaktı

Luyindama ligin en aptal stoperi. Hic savunmayın burda

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim bitmesin diye Galatasaray'ı bitirdiler...Ben geçmişteki yaptığı her şeye saygı duyuyorum ama miladı doldu. Kabul etmemiz gerek. Değil bu maç, şampiyon yapması bile fikrimi değiştirmez.

2.yarı basında degısıklık yapmayarak zaten yenilmeyi istedi hoca bahaneye gerek yok

Mourinho gibi bir adam bile günümüz futbolunda kaybolmuşken hala bizim bu anlamsız ısrarı çözemiyorum.

Nasıl ki Luyindamadan olmayacağını anlaşıldıysa Gedsondan da bir yol olmayacağı anlaşılacak.

Geri
Üst Alt