Cengiz Kahraman
10 Numara!
- 7 Aralık 2016
- 11.386
- 7.323
- 913
,,,
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence orada hakem yedline sarı kart göstermeyi unuttu.Yedlin itiraz filan etmedi baraja geçti adam.Yan hakem filan uyardı herhalde.Çünkü pozisyon bariz sarı kartlık.amına kodumun yedlini şampiyonluğu verdi piç , maç 3-3 olmuş rüzgarı almışız , hakem ne güzel penaltı yok dışarda demiş hala itiraz ediyor kırmızı görüyor 10 kişi bırakıyor
Samudio ve Boldrin'den bahsettim 2.yarı Fernando girer o da atar. Zemin, sakarlık diye oturup tartışırsınız şampiyonluğu göz göre göre veren Terim'dir.
İnşallah kovarlar yarın bıktıkikinci gelişiydi galiba rizeden 5 yiyip kovulmuştu
öyle zaten. Öne geçiyorsun ve defansın asist yapıyor amatörce. Rakip cesaretlenir. Zaten saha leş üstüne olmayan ortasaha..Ama bu yönetiminden hocasına yenilenmemeyi gerektirmez. Büyük değişim şart.luyindama, marcao, yedlin embesil oglu embesiller sizi soktunuz maçın içine
itiraz etmeye devam etti yedlin ondan yedi sarıyıHakem ne yaptı arkadaşlar bu maçta? ben mi kaçırdım? hakemin bütün kararları doğru.Hatta ben ilk başta şaşırdım nasıl yedlin'i ikinci sarıdan atmadı diye.Sonra aklı başına geldi herhalde.Şampiyonluğa oynayan takımsın rize senden daha çok istiyor maçı kazanmayı böyle rezalet mi olur?
Burada digwrlerin beynini biseylere benzetmek lazim ben eminim tezimdeetobobun beyni sahadakilerin ortalamasını katlar.