⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Muslera, Taylan, Mohamed, Onyekuru, Kerem.. Gerisini satin yeniden takim kurun. Yeter be, boyle rezillik mi olur icerde Rize'den 4 yemek ne??

amına kodumun yedlini şampiyonluğu verdi piç , maç 3-3 olmuş rüzgarı almışız , hakem ne güzel penaltı yok dışarda demiş hala itiraz ediyor kırmızı görüyor 10 kişi bırakıyor
Bence orada hakem yedline sarı kart göstermeyi unuttu.Yedlin itiraz filan etmedi baraja geçti adam.Yan hakem filan uyardı herhalde.Çünkü pozisyon bariz sarı kartlık.

1 maci eksik Bjk'den 2 puan geridesin eksik maclarini kazandigi takdirde 5 puan olacak fark.Pazar gunu Bjk-Fb maci var ve sen kume dusme hattindaki Rize ile kendi sahanda oynuyorsun.Maci kazanip iki takimin uzerinde psikolojik baski olusturman gerekirken kendi sahanda Rize'ye yenilip sampiyonluk sanaini bitirmis oluyorsun.Aferin anca bizim yarim akıllılar yapardi boyle bir rezilligi.Su mactan sonra Fatih Terim derhal istifa etmelidir. Hakeme ona buna bok atmayi biraksin.Super mac yonetti hakem. FATİH TERİM İSTİFA.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hiçbir bahane bu gecenin açıklaması olamaz. Tek sorumlu hoca. Her maç hata yapan stoperi sen neden oynatırsın?
Bu Emrelerin yetersiz olduğunu bir sen göremedin be hoca.
Daha bırak sen bu işi.

Sırf şu kornerler için bile Feghouli 11
luyindama, marcao, yedlin embesil oglu embesiller sizi soktunuz maçın içine
öyle zaten. Öne geçiyorsun ve defansın asist yapıyor amatörce. Rakip cesaretlenir. Zaten saha leş üstüne olmayan ortasaha..Ama bu yönetiminden hocasına yenilenmemeyi gerektirmez. Büyük değişim şart.

gitti şampiyonluk. bir sonraki maç marcao-luyindama-yedlin de cezalı.

ömrü hayatımda unutamayacağım maçlardan biri oldu.

Hakem ne yaptı arkadaşlar bu maçta? ben mi kaçırdım? hakemin bütün kararları doğru.Hatta ben ilk başta şaşırdım nasıl yedlin'i ikinci sarıdan atmadı diye.Sonra aklı başına geldi herhalde.Şampiyonluğa oynayan takımsın rize senden daha çok istiyor maçı kazanmayı böyle rezalet mi olur?
itiraz etmeye devam etti yedlin ondan yedi sarıyı

Geri
Üst Alt