⚽ SL 20/21 H:31 | Galatasaray 3-4 Rizespor | MS | 19 Mart

Hocanın 4 4 2 sevdası, Akbaba aşkı Feghouli, Mostafa ve Arda'yı yedi bizi de bitirdi. Gedson-Taylan veya Etobo-Gedson 4 4 2 nin ortasahası değil. Melo-Selçuk ikilisine benzemiyorlar. Hocam bunu göremedi bi türlü. Bu kadroya yazık oldu.

Kabul zaten demek istediğim bunlardı, hatta benim de umudum yok ama bu zaten @Danyal Artemis'in çok da ütopik konuşmadığını göstermiyor mu?
Bu akşam izlediğim futboldan sonra göstermiyor.

Ha biz şampiyonluğu Ankaragücü maçı ile verdik zaten de işte bir umut takip ediyorduk takımı lakin o umut kırıntıları da tükendi. Bu akşam itibari ile bizim için konu kapandı bence.

Gerçekten tesislere gidesim var ama bizde takım olmadığı gibi bağımsız bir taraftar topluluğu da yok.

Kabul zaten demek istediğim bunlardı, hatta benim de umudum yok ama bu zaten @Danyal Artemis'in çok da ütopik konuşmadığını göstermiyor mu?
ütopik konustugum falan yok ya. 9 maç mı ne var 3 5 puan kapanmıyorsa bırakalım gidelim bu işi. kendinize gelin beyler burası GALATASARAY.

biz kazanalım rakipler nası olsa kaybedecek. biz kredimiz bitmiş gibi oynayalım da gerisini onlar düşünsün.

Böyle kadron var oynatigin futbola bak.
Muhameti tamamen etkisiz hale getirdi falcao desen öyle. Ben ta kayseri macinda dedim cift forvet oynamicagini bu Takimin hele Mo falcao gibi birbirine benzeyen forvetin varsa hic olmaz.

ütopik konustugum falan yok ya. 9 maç mı ne var 3 5 puan kapanmıyorsa bırakalım gidelim bu işi. kendinize gelin beyler burası GALATASARAY.

biz kazanalım rakipler nası olsa kaybedecek. biz kredimiz bitmiş gibi oynayalım da gerisini onlar düşünsün.
Katılıyorum.. Çok zor evet ama 9 maç kala bırakıp gidelim mi ligi. :)

Ruhsuz emre akbaba
Ruhsuz emre kılınç
Kazma luyindama
Ikinci lig topcularini defans orta saha forvet arkasina siralarsan bu adamlarla ikinci ligdede mac kazanmakta zorlanirsin.

Bu akşam izlediğim futboldan sonra göstermiyor.

Ha biz şampiyonluğu Ankaragücü maçı ile verdik zaten de işte bir umut takip ediyorduk takımı lakin o umut kırıntıları da tükendi. Bu akşam itibari ile bizim için konu kapandı bence.
Zaten zemin ve belhanda krizleri iyice zora soktu bu işi ama rakipleri fazla büyütüyoruz gibi geliyor..

Yahu hakem hatasindan yenilmedisek bile yinede bu 1 metre disardan penalti vermesi midemi kaldirmadi degil.

Zaten zemin ve belhanda krizleri iyice zora soktu bu işi ama rakipleri fazla büyütüyoruz gibi geliyor..
Rakipleri büyütmüyorum zaten bizde bir nane yok. Biz çok kötüyüz. Mücadele yok, hırs yok, ruh yok, karakter yok, oyun planı yok, forma adaleti yok, bence saha kenarında hoca da yok.

Artık bu sezon için tek beklentim alican'ın şikebahçesinin şampiyon olamaması ki o futbolla onlar da olamaz normal şartlarda.

Halen yediremiyorum yav
Sokayim fener galibiyetine onlarin yosmalarina yenildikten sonra ne anlami kaliyor ladikoyde orada burada kazanmissin

Bizde 5 oyunu degisikligi 3 indirilmeli hoca asiri derecede sacmaliyor azicik bi oyun ritmi varsa onuda öldürüyor.
Yahu eskiden dostluk maclarda istedigin kadar oyuncu degistirebiliyordun da ne oluyordu bütün macin içine ediyordu bu 5 oyuncu degisikligi de aynisi oldu. Tamam 5 hakkin var bu demek olmuyor ki macin içine et. O iki fazlik hakki pandemi ve sakatliklar için yaptilar hele uzatmaya giden maclar için.

Fatih Hoca sanki zoraki yapiyor bu işi bence iyi bir Yabanci Hoca ile devam edelim, mümkünse taktiği sistemi olan kendini Kanitlamiş ama işine saygisi olan bir Hoca, kaç senedir bu takim sezon planlamasi,transfer planlamasi olmadan tamamen spontane amatör kulüp gibi idare ediliyor, sadece şu zemin olayi bile istifa sebebidir...

Geri
Üst Alt