SL 20/21 H:32 | Fenerbahçe 1-0 Denizlispor | MS | 5 Nisan

Denizli gercekten hücumda akillara zarar oynuyor. Sacko'yu hemen cikarmasi lazim. Sagal mücadele ediyor ama bu Rodallega sabotajcisi da hic kosmuyor bir yere.

Yalnız Sagal kendini bıraksaymış ilk pozisyonda penaltıyı alırdı.

Sagal bu ligi takip etmiyor herhalde. Perotti saklabani bile kendini yere atarak 3 macta 3 penalti almisti. Karakterli adam, oynamaya devam ediyor.

Bu fb şampiyon olursa, destek vs dahi malzeme yok, golcü yok, bitiricilik yok, pozisyon yok...Futbola ihanet yemin ediyorum.

Diyeceksiniz ki biz kendimize bakalım. Kötüyüz, evet. Ama en azından skorer oyuncularımız var, bir winnerlık var şampiyonluk yolundaysak. Geçen hafta komple savunma yoktu desek yeri, hocamız da sağ olsun bundan saçmaladı yine. En azından eksikler gelince birkaç pozisyona gireceğimizi düşünüyorum. Bireysel hatalarla yemezsek 1-0 bile yapılacak ekiplerle maçlar var...Belki ts, antalya, bjk zorlar bir. Bay haftamızda rakiplerin kayıp yapacağını düşünüyorum ekstra ve bu son şansımız...Rakiplerimizin hali de ortada. Kimse dolu dolu gitmeyecek, bu sefer kayıp olacaksa doğru yerlerde olsun ve kazanamazsak da kaybetmeme mantığında olsun kafi!

Antu’da 40 dakikada Denizli kalecisinin eline top değmedi diyorlar.
Doğru mu bu?

İlk yarı 0-0 bitsin 0-1 biterse Denizli kazanamaz 2. yarı atar Denizlim

Kasimpasali Koita bile 10 basar bu Sacko'ya

Geri
Üst Alt