SL 20/21 H:32 | Fenerbahçe 1-0 Denizlispor | MS | 5 Nisan

evet sampion fener diyebilirz

Valla beşiktaş düşüşte, bizim durum zaten meydanda. Bunlar son haftalara iddialı girerse ne yapıp edip şampiyon olurlar benden söylemesi.
Beşiktaş fener maçında beşiktaşı tuttum sırf bu yüzden. Kimse fenerden ummuyor ama herkesin kötü olduğu ortamda şansları çok yüksek.

Bu maça aksi sonuç düşünmedim, Denizli ligin en kötüsü gerçekten.

Ama kayıp yapacakları çok ciddi maçlar var. Bu bir rüzgar verir, fırtına estirmez. Listesi kardeşleriyle dolu ama AL hedefi olanlarla düşme potasına gelince ve bay haftası normal olmayan şartlara rağmen zor görüyorum.

Ligde 3. siraya geriledikten sonra, 3 gün sonrada fenerle puan farkı 4, bjk ile de 6 olunca bizim tüm ekip umarım biraz olsa utanırlar.

Biz Denizlispor birseyler bekliyoruz ama biz ne yaptik onu sorar adam.

Rezil futbol oynuyoruz yoksa simdi Puan farki bizdeydi.

Su alcaga utancindan sari kart verdi. Bu herifin futbolculuk lisansi bile olmamali.

Son haftalardaki rezil oyunumuz bu Fenerbahce’yi animsatiyor

Bu hafta kazansalar ne kazanmasalar ne, en iyi ihtimalle iki haftada bir puan kaybi yasarlar bu oyun seviyesiyle

Denizli sezon başından beri teknik direktorsuz kümeye gitmeleri lazım zaten

Emre Belözoğlu ne hocasın be üstat ilk maçında hem de evinde küme düşmüş Denizliye karşı efsane top oynattı. Hele değişiklikleri inanılmaz Guardiola variydi. Özellikle Sinan Gümüşle Denizli savunmasını yorup Samueli oyuna sokmak...

Geri
Üst Alt