SL 20/21 H:32 | Kasımpaşa 1-0 Beşiktaş | MS | 4 Nisan

Fener şamp...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu biz hiç mücadele ettik mi? Etmedik. Hakem vs diye konuşmaya gerek yok. Takım mücadele eder, savaşır. Hakem gelir biçer ondan sonra hakem deriz ama kimsenin umrunda değil.

yav adamın şevkini kırıyorlar işte. galatasaray topçu topa giderken diyor ki ben sert girsem bu herif beni oyundan atar, beşiktaşlı, fenerliler her topa yavur malı gibi atlıyorlar. aç bak arda'nın bilmem kaç hafta önceki yorumuna. herif diyor ki biz gole giderken ofsayt olsa direkt kalkıyor, rakiplerinki pozisyon geçtikten sonra diye. kart da aynı, her pozisyonda cezalandırılırım diye herifler korka korka oynuyor. ettiğini buluyor işte, diyorum sana hiç mücadele etmiyoruz, yumuşakın efendisi takımız, la biz nasıl bunlardan çok kart gördük o zaman? böyle ince ince takımı doğrarsan oyuncu da mimlenir. ha arada bizim gibi dandik antrenmanlarla oyuncuları robocop yapamazsan da eksik kaldığın her an ya oyundan atılır ya da kalende golü görürsün.

terim 2 mac kazansa liderdik, bjknin sakati eksigi covidi derken pamuk ipligine bagli kadrosu dagilmaya müsaitti.

souza pas hatası yapar necip pas hatası yapar aytaç kariyer gollerinden birini atar kime el atsak kurutuyoruz

Terim'in yüzünden Fenerbahçe şamğiyonluğu izleyeceğiz bu sene önce Hasan Kartal ve Bülent Uygun'u sevindirdi şimdi sırada Yalı Çocuğu ve Emre B. var yazık çok yazık.

emre b.'nin elinde yükselen şampiyonluk kupasını görebiliyorum.

gerçek imparator emre belözovic

Geri
Üst Alt