SL 20/21 H:32 | Kasımpaşa 1-0 Beşiktaş | MS | 4 Nisan

Ah ah! şu maçta ikinci yarı kargalar'in başında terim hocam olacaktı ki;

Larin'i oyundan çıkarıp , töre'yi oyuna alıp.
Vida ve josep'i forvete gönderip Necip'i stopere çeker rosieri sağ beke alıp ortasaha'yi boşaltırdi ne güzel.

Bu nkodu'da gram futbol aklı yok.
Azıcık ceza sahası içinde çalım denese çok rahat penaltı alacak ama saçma sapan şekilde tüm topları rakibe veriyor.

Son düzenleme:
Beşiktaş Necip'i çıkarıp maçı 1-5 kazanır gibi duruyor.

Galatasaray'a şans çok kez geldi ve hepsini ittik. Bakıyorum rakiplerde rakip değil. Dün Hatay'ın en önemli oyuncusu, golcüsü yok, yine de üç yedik. Ve bizden önce de bay geçti, adamlar neredeyse 3 hafta ara verdiği halde bu skoru yakaladı.

Rize de geri dönmeyi başarıp koruyamadık. Sivas maçında da benzer işler.
Ankaragücü maçında desen kalecinin kalecisinin kalecisi geldi, yine de alamadık.

Bu kadarını başarmak mucizeydi, yaptık.

Resim
rio_christ_vr_01_big.jpg

Galatasaray derede boğulmayıp dün ilk kaybını Hatay maçında yapmış olsaydı, Nisan sonu tur atıyordu.
Hatta bence Rize ve Ankaragücü berabere bitseydi bile bu şansı vardı. Terim ne düşünüyor şu an merak ediyorum.
fb ve bu maç böyle bitse 4 puanlık açık olacaktı bize 3 puan farklık liderlik. Üzücü.

Bizim takım maalesef yenemiyorsan yenilme anlayışını uygulayamıyor 2 puan dediğin gibi şu an bizi baya avantajlı hale getirirdi.

Bugün bu maç böyle biterse hâlâ şansımızın olacağını düşünüyorum katılmayanlar olabilir ama iki eksikli bjknin ligin en kötü takımlarından birine karşı ne olduğunu gördük ki fikstürlerinde çok maç var böyle can derdindeki takımlarla bizim dün 6 önemli eksiğimiz vardı rakip de hataydı bundan sonra bu kadar eksikli olacağımızı sanmam rakipler de tasasız orta sıra takımları olacak bjk maçı şöyle bitsin de belli olmaz henüz şampiyonluk olayı

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

beşiktaş sonlara doğru biraz toparladı. rakip ceza sahasına daha fazla girdiler.

ikinci yarıya o şekilde başlarlarsa çevirebilirler.

Geri
Üst Alt