SL 20/21 H:32 | Kasımpaşa 1-0 Beşiktaş | MS | 4 Nisan

Bizim takım maalesef yenemiyorsan yenilme anlayışını uygulayamıyor 2 puan dediğin gibi şu an bizi baya avantajlı hale getirirdi.
Takımın bu seneki en büyük eksiği bu. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin deseydik, belki daha geç olurdu ama yine olurdu.
Kırılgan, küsen bir takım olduk...

Bjk’yi biz varız diye yarışta tutuyorlardı. Bundan sonra bjk’ye kartlar çıkar, aleyhine penaltı verilir. fenerin önü açılır.
Valla durum bu bjk bizim kadar berbat oynamıyor bir düzenleri var orası kesin ama o kadar sert oynamalarina müsaade edildi ki uzun zamandır.Şimdi biz çekildik, görsünler bakalım nasıl etkisiz hale getiriliyorlar

Bugün bu maç böyle biterse hâlâ şansımızın olacağını düşünüyorum katılmayanlar olabilir ama iki eksikli bjknin ligin en kötü takımlarından birine karşı ne olduğunu gördük ki fikstürlerinde çok maç var böyle can derdindeki takımlarla bizim dün 6 önemli eksiğimiz vardı rakip de hataydı bundan sonra bu kadar eksikli olacağımızı sanmam rakipler de tasasız orta sıra takımları olacak bjk maçı şöyle bitsin de belli olmaz henüz şampiyonluk olayı

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arkadaş sen hiç kuşların ve bizim FİKSTÜRe baktın mı da hala şansımız var diyorsun.

Kuşların kalan maçları hep kendi etkisi altında olan yoneticilerin olduğu Anadolu takımları ve bitik takımlarla.

Bizim şansımız Ankaragücü maçıyla bitti

Bizde biliyoruz kargalar takılacak top oynamıyorlar ama biz onların 20'de 1' i kadar top oynamıyoruz.

Ne olursa olsun kuşlar şampiyon olmamalı.
Bu sebeple kargalar kazansın bu maçı ama bu saattem sonra 1 puanı bile zor alırlar paşa'dan

Şampiyonluk şansımız matematiksel olarak devam ediyosa pes etmemeliyiz..

Bugün bu maç böyle biterse hâlâ şansımızın olacağını düşünüyorum katılmayanlar olabilir ama iki eksikli bjknin ligin en kötü takımlarından birine karşı ne olduğunu gördük ki fikstürlerinde çok maç var böyle can derdindeki takımlarla bizim dün 6 önemli eksiğimiz vardı rakip de hataydı bundan sonra bu kadar eksikli olacağımızı sanmam rakipler de tasasız orta sıra takımları olacak bjk maçı şöyle bitsin de belli olmaz henüz şampiyonluk olayı

Ben de sezon başından beri bu ligin pandemi dolayısıyla öngörülebilir olmadığını söylüyorum.3-5 Covid-19 vakası bile sıkışık fikstürde takımların bir anda tepetaklak olamasini sağlayabilir ya da form tutan bir takım seri galibiyetler alabilir.Matematiksel olarak şans varsa vardır ancak bizim sorunumuz mental.Hoca geçirdiği Covid-19 vakası sonrası zaten emekliliğini kulübede geçiriyor.Üstüne çatlak profesör edasında takım üzerinde hâlâ deneysel çalışmalar yapıyor. Yonetim de hocaya söz geciremiyor.Tarraftar da olmayınca başı boş avereler gibi dolanan bir takım çıkıyor sahaya.Şöyle şok etkisi yaratacak bir teknik direktör değişikliği belki şu tabloda umitlerimizi tazeleyebilir.

Kuşlar kendi evinde o günün puan farkıyla sonuncusu gençlerbirliğine yenildi hocaları da hocalıkla alakası olmayan emre b. etkisi olayı sezon başından beri var etki metki işleri her maç işlemez ben sanmıyorum fbnin olabileceğini biz de oluruz demiyorum ama bu maç böyle biterse hâlâ şansımızın olacağını söylüyorum biz kötüyüz ama diğerleri de süper değil iki eksikli bjk nasıl zorlanıyor dün tam 6 önemli eksiğimiz vardı bu eksikler ve abuk sabuk bireysel hatalardan yenen goller olmazsa kalan maçlarda şanslıyız biz de tasasız orta sıra takımlarıyla oynayacaz yeter ki biz biz gibi oynayalım

Geri
Üst Alt