Kerem Gündoğdu
Sarı Üye
- 1 Eylül 2016
- 821
- 687
- 693
uygulayamıyor değil
hoca ya yen ya yenil kafasında oldu hep
Evet hocayla alakalı zaten. Orta saha çıkartıp forvet alınca bırak skoru almayı elimizdeki puandan da oluyoruz. Garip garip işler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uygulayamıyor değil
hoca ya yen ya yenil kafasında oldu hep
Takımın bu seneki en büyük eksiği bu. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin deseydik, belki daha geç olurdu ama yine olurdu.Bizim takım maalesef yenemiyorsan yenilme anlayışını uygulayamıyor 2 puan dediğin gibi şu an bizi baya avantajlı hale getirirdi.
Valla durum bu bjk bizim kadar berbat oynamıyor bir düzenleri var orası kesin ama o kadar sert oynamalarina müsaade edildi ki uzun zamandır.Şimdi biz çekildik, görsünler bakalım nasıl etkisiz hale getiriliyorlarBjk’yi biz varız diye yarışta tutuyorlardı. Bundan sonra bjk’ye kartlar çıkar, aleyhine penaltı verilir. fenerin önü açılır.
Takımın bu seneki en büyük eksiği bu. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin deseydik, belki daha geç olurdu ama yine olurdu.
Kırılgan, küsen bir takım olduk...
Arkadaş sen hiç kuşların ve bizim FİKSTÜRe baktın mı da hala şansımız var diyorsun.Bugün bu maç böyle biterse hâlâ şansımızın olacağını düşünüyorum katılmayanlar olabilir ama iki eksikli bjknin ligin en kötü takımlarından birine karşı ne olduğunu gördük ki fikstürlerinde çok maç var böyle can derdindeki takımlarla bizim dün 6 önemli eksiğimiz vardı rakip de hataydı bundan sonra bu kadar eksikli olacağımızı sanmam rakipler de tasasız orta sıra takımları olacak bjk maçı şöyle bitsin de belli olmaz henüz şampiyonluk olayı
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence hepimiziz, Hüsnü bey. Galatasaraylıyız ne de olsa.Renktas noblesseoblige sen misin ?
Maalesef çok var.
Moralini bozmak istemem ama bizim takımın ilk 3e girme ihtimali bile kalmadı ki hocada oyuncularda bunun farkında dua edelimde sikecileri sampiyon yapmayalimKendi evinde o haftanın sonuncusu olan gençlerbirliğine yenilen takımın fikstürüne bakmaya gerek yok bjk bugün ve haftaiçi takılırsa bizimle bjk arasında olur
Ben de sezon başından beri bu ligin pandemi dolayısıyla öngörülebilir olmadığını söylüyorum.3-5 Covid-19 vakası bile sıkışık fikstürde takımların bir anda tepetaklak olamasini sağlayabilir ya da form tutan bir takım seri galibiyetler alabilir.Matematiksel olarak şans varsa vardır ancak bizim sorunumuz mental.Hoca geçirdiği Covid-19 vakası sonrası zaten emekliliğini kulübede geçiriyor.Üstüne çatlak profesör edasında takım üzerinde hâlâ deneysel çalışmalar yapıyor. Yonetim de hocaya söz geciremiyor.Tarraftar da olmayınca başı boş avereler gibi dolanan bir takım çıkıyor sahaya.Şöyle şok etkisi yaratacak bir teknik direktör değişikliği belki şu tabloda umitlerimizi tazeleyebilir.Bugün bu maç böyle biterse hâlâ şansımızın olacağını düşünüyorum katılmayanlar olabilir ama iki eksikli bjknin ligin en kötü takımlarından birine karşı ne olduğunu gördük ki fikstürlerinde çok maç var böyle can derdindeki takımlarla bizim dün 6 önemli eksiğimiz vardı rakip de hataydı bundan sonra bu kadar eksikli olacağımızı sanmam rakipler de tasasız orta sıra takımları olacak bjk maçı şöyle bitsin de belli olmaz henüz şampiyonluk olayı
bjk alacak rahat olun.Bari berabere kalın at hırsızları
Birkaç haftaya matematiksel şansımız da kalmayacak renktaş. O yüzden fazla umutlanmaya gerek yok.Şampiyonluk şansımız matematiksel olarak devam ediyosa pes etmemeliyiz..