SL 20/21 H:32 | Kasımpaşa 1-0 Beşiktaş | MS | 4 Nisan

Ghezzal ve Aboubakar resmen yüzde 50 den fazlası bjk için. İkisi birden olmayınca yenilmeleri hiç sürpriz degil

Tinercilerin boyle kayiplar yasayabilecegini bildigimiz icin sikecileri mutlaka yenmeliler dedik. Simdi sikecilerede umit veriyosun ustelik of karbonat Erol’da yok eline yuzune bulastircak.

Bunların da fikstürü zor. Takım biraz güven verse her türlü olumsuzluğa rağmen işi götürürüz ama ne hoca, ne de futbolcular bu telkini veremiyor.

Ne olsu Sergen balonu patladımı, über hoca 2 oyuncusu oynamayınca fısladı mı.

Ulan Fatih Terim yarım sezon santroforsuz oynattığı takımı şampiyon yaptı, Sergen bir maç santraforsuzluğa dayanamadı.

Akşam özellikle izledim şampiyon beşiktaşınızın rezil futbolunu. Terimi gömen Sergenciler çıksınlar analiz yapsınlar.

Bana FB‘yi Sampiyon yapip, 4 Yildizi taktiracaklar sorna o 28‘i unutacaklar gibi geliyor
acıkca konusmak gerekirse benzeri topu oynuyoruz fb ile. yani normal bir takımın bu topla sampiyon olma ihtimali sıfır. bizim avantajımız terim in basımızda olması. malca işler yaptık belki son haftalarda telafi edebilirler bunu. inanıyorum.

acıkca konusmak gerekirse benzeri topu oynuyoruz fb ile. yani normal bir takımın bu topla sampiyon olma ihtimali sıfır. bizim avantajımız terim in basımızda olması. malca işler yaptık belki son haftalarda telafi edebilirler bunu. inanıyorum.

FB vermez gibi .. verse bile Hakemler yardim eder gibi geliyor bana .

dedigim gibi bu 28. Sampiyonluk konusu var.

Hayirlisi bakalim, zaten biz olursak heralde o 28i kabul ederler :D

Ne olsu Sergen balonu patladımı, über hoca 2 oyuncusu oynamayınca fısladı mı.

Ulan Fatih Terim yarım sezon santroforsuz oynattığı takımı şampiyon yaptı, Sergen bir maç santraforsuzluğa dayanamadı.

Akşam özellikle izledim şampiyon beşiktaşınızın rezil futbolunu. Terimi gömen Sergenciler çıksınlar analiz yapsınlar.
Sergen de Okan da hocamızın anca getir götürünü yapar. Altın çamura düşmekle değer yitirmez.

gelde sinirlenme...saçma sapan taktik ve dizilişler yüzünden elimizden kaçan büyük fırsata bakın...resmen arayı açacakken şimdi acabamı diyoruz....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

FT bey bu maçı tabi eğer izlediyse ne düşünmüştür acaba.

Geri
Üst Alt