SL 20/21 H:33 | Beşiktaş 3-0 Alanyaspor | MS | 7 Nisan

Bugünkü g.birligi maçında alanya nin 2 stoperi tzavellas ve caulker yoktu.. Efecan babacar bareiro ve ceyhun da yoktu.. Çok eksiktiler...

Bjk maçında cezaları biten tzavellas barerio ve ceyhun dönecek..

Babacar,efecan ve caulker ise sakat.. Bunlarin durumu belli değil..

Yine de g.birligi maçından daha iyi bir kadro çıkacağı kesin bjk maçına..

Efecan değil ama Babacar müthiş kilit oyuncu eğer oynarsa Alanya'nın şansı çok artar.

@ertansuzgun: Alanyaspor’dan son bilgiler

Cezaları biten Tzavellas, Ceyhun ve Bareiro dönüyor.

Caulker, bugün test olacak. Negatif çıkarsa maç kadrosuna alınacak. (12 gündür takımla idman yapmıyor)

Efecan Karaca yok.

Sakatlığını atlatan Babacar, İstanbul kafilesinde yer alıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjk inşallah kopar gider çünkü birebirde biz fbyi alırız altımıza.

Eksikleri büyük. Kazanma, kaybetmeme alışkanlıkları dün itibariyle bitti. İki maçı almış olsa şampiyonluğu garantiydi. Bay haftaları avantajını sabit tutabildi. İki rakibi ensesinde. fbnin olduğu bir yarışta arkasına hakem rüzgarını alması güç. Ki bunu derbi maçından sonra da bizzat yaşadılar. Bu maçtaki en ufak 1 puanlık kayıp bile şansını kaybettirmeye yetecek. Zaten amaç fb yetişsin ve geçsin olacağı için kayıp sürpriz değil gözümde. Abu dönünce de hemen kaldığı yerden başlayacak değil bana göre. En az iki maç kaybı daha var kafadan. Golcüler böyle duraklama dönemine girince psikolojik olarak düşüyor. Bundan birkaç hafta önce yaşamıştı. Bizde de Mohamed öyle şu an. Atsa açılacak yani kilit. Hani gerilemesi, takım oyunu vs geçtim öde olduğunuz zaman olan kayıp her zaman ağırdır. Ekstra strestir. Bugün fbnin kazanmasıyla iyicene olacaklar. Bizim için dediğimi bjkye de diyebilirim. Şampiyon olma ihtimalleri kadar üçüncü olmaları da beni şaşırtmaz. Dün itibariyle girdikleri tünel budur.

biz bu topla.karagumrugu yenemeyiz bjk kaybederse bu les dedigimiz fener sampiyon olur insallah bjk kazanir

Geri
Üst Alt