SL 20/21 H:33 | Beşiktaş 3-0 Alanyaspor | MS | 7 Nisan

Bizim 6 tane attığımız Denizli gibi ölü takım karşısında geberik futbolu oynayan FB mi bizi geçecek, ya da önemli iki oyuncusunu kaybettiği ilk maçta patlayan Sergen'in takımı mı? Tamam bizde iyi top oynamıyoruz ama bunlardan daha kötü değiliz.

Herşeyden önce orji,nal orta sahamız 2. lig topçusu Etebo ve takıma yeni katılan aylardır oynamyan Gedson. Diğerleri hepsi devşirme orta saha resmen nöbetleşe oynuyorlar. orta sahasız bir takımı Terim şampiyon yapabilirse ben Terimi alnından öperim. Sadece Atibasezonu kapatsın bakalım bşk ne hallere düşer. Herşeyi uçlarda yaşıyoruz. iyiyi göklere çıkarmanın kötüyü gömmenin bir anlamı yok.
Devşirme olmuş olmamış önemli değil.Taylan 10 numaradan 6 ya evrildi kötü mü oldu? Ya da Emre Kılınç içi oyuncusuna evrildi kötü mü oldu?Soso iç oyuncusuna evrildi kötü mü oldu?Hayır ama Sir Terim 4 maç Taylan ı küstürdü.Bir kırmızı kartta Emre yi harcadı.Oğulcan ı harcadı.Soso yu kanat oynatıyor hangi akla hizmetse.Sırf Gedson u oynatabilmek için herkesi harcadı bay Ego malesef.Oğulcan la Taylan la Emre ile Soso yla çok daha mükemmel bi takımdık

Devşirme olmuş olmamış önemli değil.Taylan 10 numaradan 6 ya evrildi kötü mü oldu? Ya da Emre Kılınç içi oyuncusuna evrildi kötü mü oldu?Soso iç oyuncusuna evrildi kötü mü oldu?Hayır ama Sir Terim 4 maç Taylan ı küstürdü.Bir kırmızı kartta Emre yi harcadı.Oğulcan ı harcadı.Soso yu kanat oynatıyor hangi akla hizmetse.Sırf Gedson u oynatabilmek için herkesi harcadı bay Ego malesef.Oğulcan la Taylan la Emre ile Soso yla çok daha mükemmel bi takımdık

Sorun devşirme olmasında zaten. Ben Taylan dışında diğer devşirme orta sahaların özellikle takım direnci açısından çok verimli olduğunu düşünmüyorum, dolayısıyla ilerde kaptırdığımız top çok kolay kalemize kadar gelebildi hemen hement üm maçlarda. taylan evet faydalı oldu ama onuda çözdüler rakip takım Taylana pres yapınca oyun bile kuramadık. B planına geçemedik çünkü elde alternatif üreceğin başka orta saha kalmadı. Futbol tekl oyun planıyla yola çıkılacak bir oyun değil bir çok planın olması ve devşirme oyuncuılarl da alternatif üretemezsin.

Sorun devşirme olmasında zaten. Ben Taylan dışında diğer devşirme orta sahaların özellikle takım direnci açısından çok verimli olduğunu düşünmüyorum, dolayısıyla ilerde kaptırdığımız top çok kolay kalemize kadar gelebildi hemen hement üm maçlarda. taylan evet faydalı oldu ama onuda çözdüler rakip takım Taylana pres yapınca oyun bile kuramadık. B planına geçemedik çünkü elde alternatif üreceğin başka orta saha kalmadı. Futbol tekl oyun planıyla yola çıkılacak bir oyun değil bir çok planın olması ve devşirme oyuncuılarl da alternatif üretemezsin.
Renktaş öyle diyorsun da bu sezon en iyi oynadığımız maçları bu devşirilmiş oyuncularla oynadık.İçerdeki Hatay maçı,Rize deplasmanı,Ts deplasmanı..Terim kendi inşa ettiği sistemi sırf Etebo ve Gedson için bıraktı.Aslında bence hala geç kalınmış değil.Sezonun geri kalanı için eski 4 3 3 düzenine dönüp Etebo ve Gedson u kesip ilk 11 e Taylan ı,Kılınç ı,Oğulcan ı monte edersek ben hala şampiyon olabileceğimizi düşünüyorum

Alanya kaybetmez, beşiktaş'ın oyun gücü günden güne azaldı bu maçı kaldıramazlar.

Kadroda eksikler var. Ama 4 senede neden bu eksiklerin giderilmediği ve bundan sonra nasıl gidermeyi düşündükleri konusunda bir netlik yok.

ffp var diyeceksin belki ama epey oyuncu satıldı, yüksek meblağlı transferler yapıldı. Mesela şimdi bir Diagne parasına Onyekuru, Mohamed, Sarachi 3’lüsünü transfer edebiliyoruz. 9 milyona alınan Luyi ıskartaya çıkarıldı. Şener, Jimmy gibi vasıfsız anadolu topçularına 1 milyonluk sözleşmeler yapıldı. Falcao’su, Babel’i, ve daha niceleri getirildi.

Böyle bir kadro planlamasını az buçuk futbol takip eden liseli bir çocuk bile yapmaz.

Son düzenleme:
Tjknin puan birakmasi durumunda pusuda bekleyen terim ve ekibi gerekeni yapacaktır diye dusunmekteyim.

Bizim takımda ufacık bir kıvılcım olsa Alanya galibiyeti isterdim ancak büyük sikeci şampiyon olacağına küçük sikeci olsun

Cenk ile oguzhan oynayabiliyorsa, e.kilinc ile taylan da oynayabilir? Ayni anda olmadilarmi covit

Fenerin ciddi ciddi şampiyon olabileceğini sanan arkadaşlar görüyorum 😅 Beşiktaş puan bıraksın yeter bize...

Geri
Üst Alt