SL 20/21 H:33 | Yeni Malatyaspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 8 Nisan

hala bizim önümüzdeler
bizimkilerin azicik gururu olsaydi bizi bu duruma düsürmezdiler

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Yüzde yüz katılıyorum, ama bizim bay geçtiğimiz hafta farkı 4'e çıkartmaları büyük psikolojik yıkım olacak. Kimse penislemicek şimdi teknik direktör değişikliğini.

O değil keşkem meloyu göndermeseydik(ya da geri getirseydik). Vallahi şampiyon olurduk bu sene güle oynaya.

Simdi anladinizmi eeeeyyyy Besiktas yensin yoksa Fenerbahce sampiyon olacak diyenler !! Fenerbahce bizden de kotu takim eger Besiktas sampiyon olmassa sampiyon olacak bir kulup varsa oda biziz, Fenerbahce bizden kotu fenerden sittin sene birsey olmaz !!!
Maalesef bjk aldı başını gidiyor hem kollama hem şike? ile

Bunu maalesef anlatamıyoruz. Keşke bu maçı Fener alaydı da Beşiktaş kaybedeydi. Bizden daha beterler. Tamam kötü mötüyüz kadronun yarısı yoktu neredeyse. Fenerden on kat daha iyiyiz. Bunlarla yarışsaydık kesin şampiyon olurduk ama Bjk ile zor.
aynen oyle sanki biz 10ncu siradayiz da bjk ile fb kafa kafa gidiyor fb olacana bjk sampiyon olsun diyorlar , lan zaten fb ile aramizda 1 puan vardi simdi biz yenersek onlarin ustune geciyoruz. Anlamadim gitti bu kafayi

Emre Hocam kendi kurmadığı (!) kadrodan sorumlu olamaz..

20210408_200609.jpg

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Dün bjk puan kaybetse harika olacaktı ama millet sevindi fb olmasın diye fb zaten olamaz yok rakipler yandaşlarıymış da maç satarlarmış da gördük bugün düşme potasındaki takım dost most dinlemez dua edelim de bjk erzuruma takılsın biz de kazanalım

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aynen oyle sanki biz 10ncu siradayiz da bjk ile fb kafa kafa gidiyor fb olacana bjk sampiyon olsun diyorlar , lan zaten fb ile aramizda 1 puan vardi simdi biz yenersek onlarin ustune geciyoruz. Anlamadim gitti bu kafayi
Mehmet umutlanma bak yikilirsin

Geri
Üst Alt