Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.120
- 6.283
- 983
Yine duran top!! Kafayı yiyecem bu ne ya!! Tamam duran toptan da gol atmak önemli ama adamlar sadece duran toptan gol atıyor. Şansına tüküreyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valencia denen kazma atıyor birde serbest vurustanNasıl bunu beceremiyoruz ya hem fb hem bjk en kısır maclarinda bile bir serbest atış bir korner, frikik işi çözüyorlar bizde ise top savunma oyuncularına düşüyor kontra atak yiyoruz sıkıldım artık valla bu kadar zor bir iş mi bunu çalışmak 33 hafta oldu be
Maç sonu tebrikleri alabilirim renktaştebrik ederim
Spiker bile daha önce aynı yerden attığı golü anlatıyor. Rakip bilmez mi şunun yani. Şaka gibi, aynı noktadan şu baraja ben bile atardım.En son Maicon hatirliyorum varsada ben bilmiyorumBiz enson firikiten ne zaman gol attık acaba
GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Satılmış maç görmek istiyorsan bizim takımın başındakine bak iyi sattı bu sene egosuylaSatılmış maç görmek istiyorsanız buna bakın. Dünkü Beşiktaş maçına değil. Adam resmen barajı açtı.
dünkü maç net satılmıştı bu da şu ana kadar benzer şekilde ilerliyor. şikeci brothers son haftalarda kolay kolay puan kaybetmezSatılmış maç görmek istiyorsanız buna bakın. Dünkü Beşiktaş maçına değil. Adam resmen barajı açtı.