SL 20/21 H:34 | Erzurumspor 2-4 Beşiktaş | MS | 11 Nisan

bjk bu macı kazanır fb'yi ve bizi bu saçma acaba kafasından kurtarır ve önümüzdeki sezonun planlamasına şimdiden başlayabiliriz

Kusura bakmayin bu futbola bitti.

Bundan sorna BJK kazansin ve Sampiyon olsun kaza olmadan!

8 te 8 gibi seyleri kaldiramam

Yılmaz Vural 6-3-1 denerse puan koparır

Kazansa da kaybetse de bizim için değişen bir şey olmayacak, bu takımın kalan maçlarda 3 puanı kesin alır diyebileceğimiz bir oyunu yok maalesef. Gelecek sezonun planlamasını yapmak lazım ama ne yönetim belli ne teknik direktör belli...

ciddi olarak söylüyorum bjk kazansın. Fb'nin olmasını hiç istemiyorum zaten. Fb olursa dominasyon ihtimali yüksek ama bjk'de bu yok. Önemli isimleri ya yaşlı, ya kiralık

biz zaten olamayacağız artık o kesin. Belki bizim maçta rahatlamış çıkarlar ve 2.olmak için yeneriz

ciddi olarak söylüyorum bjk kazansın. Fb'nin olmasını hiç istemiyorum zaten. Fb olursa dominasyon ihtimali yüksek ama bjk'de bu yok. Önemli isimleri ya yaşlı, ya kiralık

biz zaten olamayacağız artık o kesin. Belki bizim maçta rahatlamış çıkarlar ve 2.olmak için yeneriz

Bu saatten sonra zaten bjk’nin puan kaybetmesini isteyenler en az ali palabıyık şerefsizi kadar Galatasaray düşmanı ve şikebahçe taraftarıdır.

erzurum puan alır
ankaragücü puan alır

2 maç kazanır şampiyonluğa ulaşırız

Ülkede herşeyde olduğu gibi futbolda da batakligin içine tümüyle batigiz b.k gibi çamurda yüzüyoruz resmen hak hukuk adalet diye birşey yok federasyon ve hakemler tarafından şampiyonu önceden belirlenmiş ligde boşuna futbol oynayıp duruyoruz

Bizim ümidimiz yok. Kimin olcağıyla ilgilenmiyorum.
Al feneri vur bunlara. İkisi de birbirinin ekürisi.
İkisini de sevmiyor ve haz etmiyorum.

Benim için her halükarda mutsuz son.
Bunların olması halinde başımıza 59 belasının daha çok dert olacağını da düşünüyorum.
Bir iki tane bile olsa haybeden kazıya kazıya çıkaracaklar gibi.
Umarım ben yanılıyorumdur.

Geri
Üst Alt