SL 20/21 H:34 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantep FK | MS | 12 Nisan

tekrar izledim faul pozisyon

Renktas Szalai üstüne geliyor , dengesiz!
Böyle goller genelde hep oluyor öyle büyütülcek birsey yok bende öyle cok abartili birsey yok yani.

Hakemin takdiri ama Szalai hata yapmis.
Ama elleri Szalai‘a gidiyor , neyse :)

Karsida olsa 100% eminim vermez veya BJk‘a !

Daha ilk yarıdan sezonun en karanlık gecesi olmaya aday bir hakem faciası yaşanıyor.

2.dakikada irfan adamın ayağının üstünde zıpladı kırmızı yok
Pelkas uçan tekme attı sarı bile vermedim
Altay rakibe daldı penaltı vermedi.
Adamlar gol attı iptal ettirdi.
Serdar'in her hareketi sarı kart ama daha faul bile görmedi nerdeyse

orta sahada rashid tam 1 ganyanci gibi. onun cikip sousa veya kozulj isimli herifin girmesi+ kenan fazla duruyor. diko rakip savunmayi yipratiyor ve golü atmasina ragmen yediler. begendigim 1 herif. güray vural abimiz sola maxim ortaya pls.

Pelkas’a sari cikmadi, Altay adama kontrolsuz giriyor penaltiyi vermedi, temiz golu iptal ettiler, boyle devam

Daha ilk yarıdan sezonun en karanlık gecesi olmaya aday bir hakem faciası yaşanıyor.

2.dakikada irfan adamın ayağının üstünde zıpladı kırmızı yok
Pelkas uçan tekme attı sarı bile vermedim
Altay rakibe daldı penaltı vermedi.
Adamlar gol attı iptal ettirdi.
Serdar'in her hareketi sarı kart ama daha faul bile görmedi nerdeyse
Birazcık top oynasak camia olarak düdük astıracaz ama savunmamız yok o da iyi futbol işte

Yuh yahu şimdi gördüm atılan golü bu nedir.

Faul falan yok tertemiz gol

aksine golü verip yalandan faul diye atlayıp pozisyonu sabote etmek isteyen szalaiyede sarı kart verilmeliydi

adam golüde vermedi kartıda

mete mete koyim .

Bizimkilere kapak olsun seneye oyle bir takim kursunlar ki oraya oyle bir baskan getirsinler ki bu dudukler bize donsun yine cengiz yine terim le ayni senaryo seneye feneri sampiyon yapar cok net

bu takıma gerekirse hakem filan da yenecek, federasyonu da, mhk da araya katılabilir.

Yorumlara ve gördüklerime bakarsak bu sezon futbol anlamında 2015 kadar leş
2011 kadar da şike ve şaibeli. Hak arayacak, ses çıkaracak yönetim de yok sahada tepki koyan, hak arayan takım ve teknik ekip de.
Diğer kulüpler olmayan penaltı, kart, faullerde bile nasıl abluka altına alıyor.
Yedlinin ayağı koptu medyadaki algı bile ne acı ki sarı kart olmalıydı oldu.

Futbol kuralları sadece Galatasaray aleyhine devam.
Yazıklar olsun. Haramzedeler.

Geri
Üst Alt