SL 20/21 H:34 | Fenerbahçe 3-1 Gaziantep FK | MS | 12 Nisan

yan hakem tarafından bakınca faul kale arkasından bakınca faul değil çözemedim

faul falan yok yav. szalai malı vurduracağını anlayınca nasıl düşeceğini bilememiş. önce öne, sonra arkaya düşüyor. mete baktı zaten el filan var mı diye, olmayınca faul uydurdu. mimli gawat.

Bu kekolar bu maçı kazansa bile.kume takımlarına net olarak puanlar bırakırlar

Artık bir şey demiyorum

Yediğiniz haklar bir bir çıkar inşallah. Ki çıkıyor ama hala akılllanmıyorsunuz.

Ulan gerizekali Mete eger oyuncu arkadan itilse sırt üstü düşermi?? Ya vallahi kafayi yiyeceğim GALATASARAY Şampiyon olmasinda kim olursa olsun diye Lig ne hale geldi, GALATASARAY Kulubü resmi açiklama yapip hedef göstermeli, bu nedir arkadas ya..

Tamam hoca falan diyonuzda futbol rakiple oynanıyor kardesim. Heriflere yapılan ikrm bize yapilsa lig bitmişti

Antebin hocası 2 forvetten birini çıkarıp ortasaha almalı yoksa sikeciler atar

Gordugum en skandal gol iptal kararlarindan biri, tam Turk futbolunu sembolize eden bir karar.

Gercek futbolun oynandigi Avrupada bunun iki kat siddetlisine bile hakemin onuru, gururu ve futbol zevki elvermez iptal etmeye.

faul falan yok yav. szalai malı vurduracağını anlayınca nasıl düşeceğini bilememiş. önce öne, sonra arkaya düşüyor. mete baktı zaten el filan var mı diye, olmayınca faul uydurdu. mimli gawat.

Iste benim dedigim gibi , Sagol renktas .
Pelkas‘a kart cikmasi olay burda!!!

Son yıllarda rakipler Gs a karşı çok iyi algı yapıyor. Yanlış taç kararından attığı gol bile haftalarca konuşuluyor.

Gol iptal kararını Mete değilde var vermiş gibi Mete kararsız kalıp varı dinlemiş

Milli takimi ve tüm kulüpleri avrupadan men etmeliler baska tütlü akillanmaz bunlar

Yalniz aramizda da suna faul diyen kisiler var onlara futbol izlemelerini ozellikle avrupa ingiltere futbolunu tavsiye ediyorum biraz dağarciklari genislesin onlarin dedigi basketbolda faul futbolda degil

Geri
Üst Alt