Ön sayfalarda gördüm, sonra sayfa yenileyince kaçtı.
Aramızdaki kuşlar falan demişler sanırım, sevinsin etsin.
Vallahi kardeşim,en sert eleştirenlerden biri olarak diyorum sabaha kadar yazsam içimi boşaltamam öyle kızgın ve öfkeliyim.
Ve çok da iyi Galatasaraylıyım. Maç saati yemeğime denk gelse yemem, bitince bazen keyfim olmaz yiyemem. Ne zaman elim ayağım titrer o zaman kalkar atıştırırım ayaküstü o da. Çoğu maç sonunda uykusuz geçer günüm. Sabahlarım normalde de ama saat 4-5 yaptığım zamanlar olur 7-8....Bazen öğlen...Ağlarım. Üzüldüğüm ve sinirli olduğum için baş ağrısı çekerim. Her gün burada bir ümitle kızsak bile hesap yapan insanlarız.
Ben Galatasarayımızın kötülüğünü niye isteyeyim ya.
Biz bu durumdan çok mu memnunuz. Her dediğimiz çıkınca oh çekiyoruz falan mı sanıyorsunuz.
Hiç ispat işine falan da girmem. İsteyen beni de dahil olmak üzere öyle ilan edebilir.
Son derece kendimden eminim, ne dediğimin de farkındayım. Bu foruma yaklaşık on sene evvelinden üye olmuşum zaten.
İnsan bence kendini belli eder bir şekil. Ha aramızda var mıdır illa ki ama biz eleştirenlere de bu muamele yapılıyorsa kişi kendinden bilir işi mi diyelim. Zira şöyle bir durumda desteklenecek ne var da biz karşıtız, böyleleri de yanlarında...Böyle mi diyelim. Bunla mı ölçelim sevgimizi.
Ters düşebiliriz. Birbirimizi sevmeye de biliriz. Yazdıklarımızdan ötürü aramızda gıcıklık bile olabilir.
Ama saygı baki olmalı. Tartışmalarımız seviyeli olmalı. Kimse kimseyi bu şekilde tabirle mimleyemez.
Kına yakın falan nedir hele...Çok ayıp. Üslupsuzluk resmen. Kına yakmıyorum ama şimdi birkaç gün zaten kötü giden bir hayatım var daha da ruh gibi olup kendimi bir yerden kaldırmaya çalışacağım. Bize de yazık. Bir Allah'ın kulu da bizi düşünsün. Şampiyonluğu geçtim ben, iyi futbol beklerdim. Tekrar Avrupa'da kükreyecek bir Galatasaray. Bu izlediğimiz takım ne CL ne ALde başarılı olabilir. Bu şekilde ezildikçe sıra kötü yöneten hakemlere, kuyumuzu kazan rakip ve federasyona da gelmiyor. Böyle giderse 59 öncesi savaşı da kaybedeceğiz, bu basiretsizliklerle.
Bu ne biçim kuşlukmuş ben anlamadım ya da kına yakmakmış.......