GSCimbom
SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan
Murat Saylak

SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan Sayfa 30

Murat Saylak ·

Cevap
2,9K
Okunma
114,5K
Sayfa
30/146
BGalatasaray11Karagümrük10 Nisan
Ekli dosyayı görüntüle 119733

Bu 11 çıkar. Taylan ve kılınç yedek olur.

Tek eksik onyekuru.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
B6B854F3-595E-4D22-983C-86152A938475.webp

Maci kazanalim.kaybedelim iyi oynayalim kotu oynayalim bariz sekilde kadromuz eksik ve kalitesiz.ozellikle orta uclu ligin en kotulerinden biri ?

Gedson 1 senedir top oynamamis ambulansla getirip yeni ulkede sahane yarat diyorsun

Etobo veye Taylan ikiside iyi niyetli ikiside kesinlikle yetersiz yedek olabilecek 2 oyuncu maalesef

Feghouli orda oynar ama bu form ve bu kondisyonla hali sahada oynamaz Belhanda iyi kotu fiziken hazirdi bunda oda yok

Bu orta 3 lu ile takim nasil top oynayacak bu orta 3 luye takimi mahkum eden kim Terim sampiyonda olsa olmasada ben her mac topigine terim istifa yazacagim biktim artik kazanan ama adam gibi top oynayan takim istiyorum terimin karambol futbolundan tiksinti geldi

Luyi Marcao
Donk

yapsa bari

onları 3'lü oynatsa daha iyi. her maça 6 numarayla başlamazsak kıran girecek gibi sanki. zaten önden evlat çıkarınca savunmada eksildik, bari 3 stopere dönelim de kanatların arkası dolsun. millet hocaya taktikte dengesiz filan diyor da tam tersi onunla şenor kadar taktik konusunda stabil kafalı adam görmedim. kadro tamsa yine neyse de taktiğinin en önemli adamı denklem dışıysa bir şeyleri değiştirmek durumundasn.

onları 3'lü oynatsa daha iyi. her maça 6 numarayla başlamazsak kıran girecek gibi sanki. zaten önden evlat çıkarınca savunmada eksildik, bari 3 stopere dönelim de kanatların arkası dolsun. millet hocaya taktikte dengesiz filan diyor da tam tersi onunla şenor kadar taktik konusunda stabil kafalı adam görmedim. kadro tamsa yine neyse de taktiğinin en önemli adamı denklem dışıysa bir şeyleri değiştirmek durumundasn.

etebo denen zehir distribütörü 6 nr oynayacağına 3lü yeğdir yedlin ve saraç gibi müdafa özürlü heriflere de iyi gelecektir

Küme düşme potasındaki erkek basketbol takımımız bile harika bir REAKSİYON gösterip kazandılar.
Şimdi sıra sizde.Haftalardır her şeye rağmen size güvenen insanları utandırmayın

Geri
Üst Alt