GSCimbom
SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan
Murat Saylak

SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan Sayfa 6

Murat Saylak ·

Cevap
2,9K
Okunma
114,4K
Sayfa
6/146
BGalatasaray11Karagümrük10 Nisan
Herkes kendince kadro yapıyor minimum 4 oyuncu farklı ortak olanlarında mevkisi farklı sorunun temeli burada yatıyor zaten. AGücü maçı sonrası bok vardı her şeyi sil baştan yaptın hocam birden sinirim tepeme çıktı ya.

Yedlin-Luyindama-Marcao-Saraçi
Taylan
Belhanda-Kılınç
Feghouli/Babel-Mohamed-Onyekuru

bu ya farklı bir şey değil son 5 maç minimum 10 alır açık ara lider olurduk valla aşılacak bir olay değil bu adamın kafaya takmama şansı yok.

taylan gene yok heralde. etebo'yu bir kez daha 6 numarada görürsem bu seneye dair tınlama sürecimi askıya alacağım. kazansak dahi. bu kadar göz göre göre yapılan hatanın faturası anca bu şekilde çıkar.

Kılınç yetişirse böyle oynamak lazım. Taşdemir bayağıdır oynamıyor pek hazır olduğunu sanmıyorum. Etebo'ya son bir kez daha katlanmak zorundayız. Jetson'a yallah diyelim. Babel ve Oğulcan'ı istekli gördüm oynamalı ikisi de. Onyekuru da sonradan girince daha etkili oluyor. Falko da son maç istekliydi ama güvenemiyorum bir türlü herife. Yine de oynarsa bir şey demem.

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Ömer
Etebo
Oğulcan Feghouli Kılınç Babel
Mohamed/Falko​

Karagümrük ve Göztepe bu maçlardan 6 puan çekersek işte lig yeniden başlar, Bjk Alanya'ya takılacak keza Fener'de önündeki 3 maçın 2 tanesinde takılabilir gibime geliyor.

Geri
Üst Alt