GSCimbom
SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan
Murat Saylak

SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan Sayfa 21

Murat Saylak ·

Cevap
2,9K
Okunma
114,4K
Sayfa
21/146
BGalatasaray11Karagümrük10 Nisan
--------------------Muslera--
Yedlin--------Luyindama(donk)-----Marcao-----Sarrachi(ömer)
-------------------Taylan(etebo)----------
--------Feghouli(arda)-----Emre(Gedson)----
Oğulcan(Kerem)-------------------Onyekuru(babel)
----------Mustafa(falcao-halil)----

şu rotasyonda ısrar etmek lazım artık kalan haftalarda, şampiyonluk gelirse böyle gelir. Seneye baştan sistem değişikliği yapmak lazım kesinlikle, Galatasaray'ın pasa dayalı değil direkt geçişle karşıya yıkan bir kültürü var. Bıktım 2 yıldır stoperde pique olmadığı için acı çekmekten.

Kerem Aktürkoğlu, antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Milli takım kampında gerçekleştirilen Covid-19 PCR testinin pozitif çıkmasından sonraki 10. gün yapılan testinde negatif sonuca ulaşılan Emre Kılınç, antrenmanda takımla beraber çalışmalara katıldı.

Milli takım kampından sonra gerçekleştirilen Covid-19 PCR testi pozitif çıkan Taylan Antalyalı’nın maç kadrosunda yer alıp almayacağı yarın sabah yapılacak testin sonucuna göre kesinlik kazanacak.

Yapılan MR tetkiklerinin ardından kasık adalesinde ikinci derece zorlanma tespit edilen Martin Linnes’in tedavisine başlandı.

İdman sonrası sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden Arda Turan’ın ilk kontrolü sonrası bu bölgesinde hafif düzeyde zorlanma tespit edildi.

Muslera

Yedlin - Luyi/Donk - Marcao - Tasdemir

Etebo

Ogulcan - Feghouli - Gedson - Babel

Mostafa/Falcao

D92FFE7E-14DB-4BCC-9ED2-DF4F488AE0A2.webp

Bizim üç sorunumuz var:
1.Çift forvetle çok gol atılır uydurmasına gaza gelip inanmak.
2.Beş oyuncu değişikliğini kullanmada kendini zorunlu hissetmek.
3.Kadro istikrarı.

Bu saatten sonra oyun gücü beklemiyorum çünkü onun için üst düzey bir sezon başı hazırlık ile fiziksel olarak güçlü olmak gerekiyor (Tudor döneminde olduğu gibi). Ancak taktik ve oyuncu kalitesi ile başarılı sonuçlar aldık yine alabiliriz.Onun içinde yine tek forvetli düzene dönüp mecbur kalmadıkça değişikliğe gitmeyelim.Yapilabiliyorsa yine 3 oyuncu değişikliği sınırı koyalım takıma;Halil Dervişoğlu,Emre Akbaba gibi oyuncuları da kadro dışı bırakıp kafa karışıklığına yol açan gereksiz kalabalıktan kurtulalım.O zaman tüm maçları kazanırız.Maça gelirsek Karagumruk de Rizespor gibi çok pozisyon veren ancak fırsat da verilirse çok gol atan bir takım.Normal düzende kötü de oynasak kazanırız ancak yine çift forvetle başlayıp, beş oyuncu değişikliği yaparsak 3 atsak da 4 yer kalırız.

Bu arada Biglia ve Borini Covid-19 testleri pozitif çıkmış; Biglia olmadan organize olmaları zor ama takım da öyle bir haldeki şu maçı rahat alırız diyemiyoruz.Bi refleks göstersek havaya gireceğiz, BJK'yi baskı altına alacağız (FB'yi saymıyorum artık yarışta), inşallah o maç bu maç!

Ya abi sinir oluyorum yeminle yorumları okuyunca. Neymiş biglia yokmuş. Yahu olmasa ne yazar. Bizdeki teknik direktör mü? Bütun hafta ayak tenisi oynatıyor, takımda disiplin yok, gereksiz kart gören çok, adaletli forma dağıtmiyor. Bizim en büyük rakibimiz üzülerek söylüyorum fatih terimdir. Yanlış anlamayın sizlere kızmıyorum benim kızgınligim hocaya. Bütün güvenimizi sildin be hoca. Ayip ediyorsun artık bu taraftara. Bence izlemeyin sinirinizi bozmayin.

Rakipler doğru kapandığı müddetçe istediğimiz kadroyla çıkalım bizim bu oyuncu grubunun iyi futbol oynaması doğru futbol oynaması çok zor.

Bu yüzden rakip ne kadar kötü oynarsa bizim o kadar şansınız olur.Bizim performansımızı rakibin oyunu belirleyecek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Emre
Feghouli Ozornwafor Emre
Ogulcan Mustafa Babel

Fernandes-Kerem-Falcao. Taylan yoksa böyle cikalim. Seneye bizimle olacak adamlar oynasin.​

Bu arada Biglia ve Borini Covid-19 testleri pozitif çıkmış; Biglia olmadan organize olmaları zor ama takım da öyle bir haldeki şu maçı rahat alırız diyemiyoruz.Bi refleks göstersek havaya gireceğiz, BJK'yi baskı altına alacağız (FB'yi saymıyorum artık yarışta), inşallah o maç bu maç!
bjk burdan vermez artık yaptı şikesinide

Geri
Üst Alt