GSCimbom
SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan
Murat Saylak

SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan Sayfa 22

Murat Saylak ·

Cevap
2,9K
Okunma
114,4K
Sayfa
22/146
BGalatasaray11Karagümrük10 Nisan
Şu anda ligde kesin puan alabileceğimiz tek maç Galatasaray-Galatasaray maçı olur. O da 0-0 biter ve her iki takım da 1 er puan alır. Erzurum ve denizliden bile kötü top oynuyoruz son haftalarda.

biz berabere kaliriz sonra gider bi ton soveriz ondan sonra da fb ve bjk gider yenilir yine umutlaniriz , lan ne öldürüyorsunuz ne de yasatiyorsunuz ya birakin sampiyon olalim yada birakin yaristan duselim ne bu a

Ewt son 9 mac
Biri bjk ile, kaldi 8 mac
Bjkyi zaten bafileyecegimizi farz ediyorum.
Etti sana 3 puan fark
8 maclik seruvende 3 puanlik farkin pek 1 onemi yok.
Kendimize gelecegimiz ve sampiyonlugu hissettirecegimiz 1 mac olacaktir.
Bjkyi 2 farkli yendigimizi varsayarsak averaj da kasmamiz lazim, +4 ondeler bizden. 2 farkli yendigimizi varsayarsak ikili averaj da normal averaj da esitleniyor. Bol gollü galibiyetlere hazir olalim

Ewt son 9 mac
Biri bjk ile, kaldi 8 mac
Bjkyi zaten bafileyecegimizi farz ediyorum.
Etti sana 3 puan fark
8 maclik seruvende 3 puanlik farkin pek 1 onemi yok.
Kendimize gelecegimiz ve sampiyonlugu hissettirecegimiz 1 mac olacaktir.
Bjkyi 2 farkli yendigimizi varsayarsak averaj da kasmamiz lazim, +4 ondeler bizden. 2 farkli yendigimizi varsayarsak ikili averaj da normal averaj da esitleniyor. Bol gollü galibiyetlere hazir olalim

1617998717828.webp

Garip bir şekilde uzun zaman sonra ilk defa bir maç için bu kadar heyecanlandım. Sanki kazansak bir şeyler olacakmış gibi hissediyorum . Ama takım yarın çıkıyor dakika 2 Luyindama topu sektiriyor maça 1-0 geride başlıyoruz filan ... Ne olur kazanın lan .Şampiyon oluruz olmayız ayrı mesele ama son haftaya kadar götürün. Pes etmeyin. Bize zulüm çektirtmeyin. Millete kolay şampiyonluk vermeyin. Pes etmeyin . Geri Durmayın. Savaşın . Başka hiçbir şey istemiyorum .

Geri
Üst Alt