Serkan Gürkan
10 Numara!
Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Emre
Feghouli Ozornwafor Emre
Ogulcan Mustafa Babel
Fernandes-Kerem-Falcao. Taylan yoksa böyle cikalim. Seneye bizimle olacak adamlar oynasin.
Gözlerim kanadı...
Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Emre
Feghouli Ozornwafor Emre
Ogulcan Mustafa Babel
Fernandes-Kerem-Falcao. Taylan yoksa böyle cikalim. Seneye bizimle olacak adamlar oynasin.
dk 2 saracchi geri pas yapip gol yediriyoBu konsantrasyon umarım son haftalardaki gibi tweet ile kalmaz ve sahada da görürüz. Bir şeylerin değiştiğini görmemiz lazım bu maçta kötü bir futbolla gelecek 3 puanı bile kabul etmiyorum.
Liverpooldaki Babel atleticodaki falcao valenciadaki feghouli ve benficadaki jetsonu göreceğimiz maç
Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yokHer akşam gece devriyesi yorulmuyormusun ?
Kuş uçurmam diyorsun.
Liverpooldaki Babel atleticodaki falcao valenciadaki feghouli ve benficadaki jetsonu göreceğimiz maç
Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
karagümrük muhtemelen şöyle çıkar:
Viviano
Hedenstad-Roco-Zukanovic-Balkovec
Castro-Bertolacci
Jimmy
Ndao-Salibur
Sobiech
Biglia yokken yerine koyacakları defansif orta saha yok. Ndiaye gittiği zaman yerini iyi dolduramadılar bence
+1905Garip bir şekilde uzun zaman sonra ilk defa bir maç için bu kadar heyecanlandım. Sanki kazansak bir şeyler olacakmış gibi hissediyorum . Ama takım yarın çıkıyor dakika 2 Luyindama topu sektiriyor maça 1-0 geride başlıyoruz filan ... Ne olur kazanın lan .Şampiyon oluruz olmayız ayrı mesele ama son haftaya kadar götürün. Pes etmeyin. Bize zulüm çektirtmeyin. Millete kolay şampiyonluk vermeyin. Pes etmeyin . Geri Durmayın. Savaşın . Başka hiçbir şey istemiyorum .
Hocam sende artık toparlan adam gibi kadro çıkar hafta sonumuzu zehir etmeyin yeter...