GSCimbom
SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan
Murat Saylak

SL 20/21 H:34 | Galatasaray 1-1 Karagümrük | MS | 10 Nisan Sayfa 83

Murat Saylak ·

Cevap
2,9K
Okunma
114,6K
Sayfa
83/146
BGalatasaray11Karagümrük10 Nisan
Mohamed ve Muslera dışında herkes gitmeli , marcao dahil yedek olarak kalmamalı, bu takım tam anlamıyla bitik , Giresunspor bile daha kaliteli net

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim ilk gitmesi gereken.

Akbaba, arda, babel, feghouli, falcao, sener, donk, omer falan pesinden gitmeli gerek ise yaramamalari gerkese yaş ve maliyetlerinden oturu.

Takimi iyi calistiran biri bu takimi rahat sampiyon yapardi.

FT icin jubile ve torun sevme vakti.

Secenek sener ve Linnesse lines 100 tane hata yapsa bile yine lines. Secenek Sarachi Omer ise 100 tane hata yapsa bile gene sarachi .Secenek Donk ile Luyindama ise 100 tane hata yapsa bile gene Luyindama.Omer,Sener,ve Donk Bu 3 nun oldugu takimin kazanma sansi %50 dusuyor zaten.

Terim gidince 1-2 seneye ümit, levent falan evlat ayagiana su kulübün içine sokulursa sokan yönetime de kufredecegim. Ben hayatımda bu kadar sünepe bu kadar korkak bir ekip görmedim. Hasan bunlarin tanrisiymis resmen.

Takım bu maçı kazanır kaybeder orası önemli değil de o kadar salakça puan kaybından yenilgiden sonra biraz utanırlar mücadele ederler diye düşünüyordum

Hafta boyunca Fatih Terim'li paylaşımlar göz boyamaktan başka bir şey değilmiş takım fotoğraf çekimleri yapılıp dağılıyor antrenmanlarda anladığım kadarıyla

1618074241733.webp

Bizde ki en büyük beklere top geldiginde bizim kanat oyunculari iceride oluyorlar... cizgide olsalar osunu acarsin pas istasyonu bulursun ama yooookkk sir terim kanatlari icerde bekletiyor 🤣🤣🤣🤣🤣

Geçen sene de aynı boku gördük. Şampiyonluğa giden takımın içine ettin! Pandemi diye kimse sesini çıkarmadı. Bu sene de aynı terane! Yeter artık git şu takımdan!

Karagümrük ün bir hocasının olduğunu oynadıkları futboldan , girdikleri pozisyonlardan,yapmaya çalıştıklarında anlayabiliyoruz.Galatasaray ın sahadaki haline bakınca da bir hocası olmadığını çok rahatlıkla görebiliriz.

Geri
Üst Alt