Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.931
- 7.666
- 823
Sebebi var ALİ rıza emmi sebebi var.Visca Emrenin yanından ayrılmayan herif değilmi sezon başından beri beni alın fenere diye. Aferin Aykut tam adamını buldun penaltı attıracak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sebebi var ALİ rıza emmi sebebi var.Visca Emrenin yanından ayrılmayan herif değilmi sezon başından beri beni alın fenere diye. Aferin Aykut tam adamını buldun penaltı attıracak
Penaltı özürlü başak. 6 da 1 atmışlarBu mac incelensin seneler sonra cikar kesinlikle sike var bu macta viscanin ortaya attigi penalti hatirlamiyorum topu eline aldiginda kaciracagi belliydi parayla degil ama hatirla sike yapilmistir net sivas macindan hic bir farki yok
3 çıkıyor 4 düşüyor 20 takımla devam edecek ligOzaman sadece bir takim mi cikiyor .. 4 dusuyorsa
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Harun öbür köşeye uçsa yine bacağına çarpar, kımıldamasa yine tutar. Herif kaçırmak için ölçtü biçti resmenVurdugu yere bak
Ozaman sadece bir takim mi cikiyor .. 4 dusuyorsa
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yuh sanki PL ..3 takım çıkıyor seneye lig 20 takımlı olacak
Isiklar icinde yat reisInsallah küme düşersiniz Banlayabilirsiniz görüşmek üzere
Bişey olmaz bunlardan 11 e 10 başakşehire nasıl oynuyorlar görüyoruz.Herkes öyle diye diye Besiktası yakaladılar