SL 20/21 H:35 | Başakşehir 1-2 Fenerbahçe | MS | 18 Nisan Pazar

epureanu oynamıyor diye sevinmek lazım...Rezalet durumda bu sezon...

1 ay önce beşiktaş maçını tek başına verdi adam..

ne def ne hucüm var başakta

visca'ya güveniyorum desem o da fb maçlarında hayalet oluyor

Aykut bu maci fenere vermek icin herseyi yapmis mac basinda duran toptan bir gol yer sonra baskili oynar gozukur kontradan bir gol daha yiyip gorevini yapar fenerbahce 0-2 kazanir

fatih hoca umarım maç önü yayınlarını izliyordur.

Aykut satmış gibi görünüyor. Bu kadronun başka açıklaması yok. Ben fenere güveniyorum yenilmek için herşeyi yapacaktır

Fener'e basın paraları.

Şikecilerin kadro planlaması ne kadar yanlış olduğu en güzel bu macta belli oluyor...
Sadece biz almayalım diye gidip Mert Hakan ve İrfan Can’ı aldılar okadar orta saha oyuncuları olduğu halde hepsinin maliyeti çok yüksek hiç birini öyle kolay kolay yedek bırakamıyorsun...

Sadece bu yüzden Pelkas gibi adamı kanatta oynatıyorsun irfan can diğer kanatta utanmasa forvete bile orta saha oyuncusu koyacak...

5 orta saha ile maça çıkıyorsun kanatsız daha Mesut gelecek yedekte Gustavo oturuyor adamların kadrosunda sadece orta saha oyuncusu var ondan sonra biz niye başarılı olamıyoruz...
Bu kafayla bi 10 sene daha başarı gelmez...

eşofmanlı ,göz göre göre küme düşürecek akbili her mac oynattıgı oyuncuları yedek bırakmıs

Aykut bu kadar belli etmeseydin be çıkardığın kadroya tüküreyim sezon basından beri oynayan oyuncuları yedek bırakıyorsun...
Mahmut defans oynuyor Tolga orta saha...

Geri
Üst Alt