SL 20/21 H:35 | Beşiktaş 2-2 MKE Ankaragücü | MS | 16 Nisan

Şu satilmiş düzene ses cikaramayanlarinda Allah belalarini versin.

İgrenç bir sezon yemin ediyorum, TÜRK Futbolu'nun anasini bellediler, Şike bu kadar açik yapilmaz..

çıkartılmayan kırmızı kart, atılan gol fazladan 1 dakika uzatmada, o da net faul.

terim düşmanıysanız terim düşmanısınız, galatasaray'a düşmanlık yapıp da kendi çapınızı düşürmeyin.
bunlar ilk defa olmuyor ki biz güçlüyken kendi işimizi görüyorduk şimdi bizde o güç yok. hoca iki senedir kopuk.

Seneye yayın bağlanmaz. Gs taraftarı çekilmeli bu tiyatrodan. Her maç hakemler ile sezona etki ediliyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En azından 8 TL kazandım napalım.

maçı izlemiyorumda vidanın pozisyonu gördüm rezalet ayrıca ankaragüçlü oyuncu müthiş atmış kendi kalesine, satmış şerefsiz.

Başkan çık bu Sezonun Şike sezonu olduğunu, TFF MHK PFDK satılik insanlar tarafindan yönetildigini açikla efsane ol giderayak.. Gerçi kankan Nihatı üzmezsin..

çakıcının parmağı mı var bu bjk nin kollanmasında, başka mantıklı bir açıklaması yok.

bunlar ilk defa olmuyor ki biz güçlüyken kendi işimizi görüyorduk şimdi bizde o güç yok. hoca iki senedir kopuk.

bizim aleyhimize bu kadar sistemli adaletsizliğe ilk defa şahit oluyorum. lehimize olduysa bilmem, insan başta giderken fark etmiyor olabilir.

Besiktas cokmu iyi oynuyor hayir
Hakem destegi varmi evet var
ama bir oyun planlari bir organizasyon var duran topa kim vurur korneri kim atar sag bek nerden bindirir ghezal napar aboubakar nerde durur hepsi belli bakinca bariz goruyorsunuz

Takim halinde mucadele biraz sans hakem destegi bir yerlere geliyorsun ama tekrar diyorum bir plan var bu plani tv den dahi gorebiliyorum

Bizim herhangi bir macimizda plan gordunuz mu ? herhangi bir mac ta 11 oyuncu tek vucut mucedele ettimi ?
Mac baslamadab cikacak 11i kafadan sayabiliyormuyuz ?
Mac basinda gol ikinci yari basinda gol hep ilk yarilari cope at top cevir dikine oynama sonra hakem tabi calar firsati bulmus yapistirir sen takim olarak mucadele edip inanmazsan olacak budur Terim gitmedikce benim takimdan bu sene sonraki sene obur sonraki sene hic bir beklentim yok cagdisi futbol izlemekten midem bulandi

Geri
Üst Alt