SL 20/21 H:35 | Beşiktaş 2-2 MKE Ankaragücü | MS | 16 Nisan

ittekin ve ilker yağcıoğlu bjk ankaraya top oynama şansı vermedi, top ersin'e bile gelmedi diyor. penaltı öncesi de hakem gereksiz yere çok oyalanmış kararı vermek için.

bunlar bjk tv yapmışlar bein'i. maçı izlemesek diyeceğiz ki bjk'nin hakkı yenmiş çok iyi oynuyor.

Kırmızı çıkmıyor olmayan faulden gol oluyor 3dk uzatma maç maç sonuymuş gibi fazla oynatılıyor ama sorarsan en iyi topu beşiktaş oynuyor.. sadece 2maçı şöyle kazanmış olsak ülke ayağa kalkardı şu an. Ve bunların en az 5 maçını sayarım böyle. Hemen 2 tanesini söyleyim mesela Göztepe ve Hatay maçlarını da net hakemle aldılar..

Çok şükür Sergen öven gözler görmez olduk kollandıklarına hemfikir gibiyiz

Eyyamtaş
Golden önce net faul var , kart da çıkmalı
Kart gerektiren çoğu pozisyonda faul bile vermedi halis muhlis...

Her takıma şampiyonluk yarışında bir iki hakem ittirmesi olurda tüm sene olmasını hala da kimseden ses çıkmamasını çözemedim.

Meler ve cuneyt penalti uydurana kadar bizim mac da boyleydi. Sirf bi yerlere bok atmak icin a gucu sanki manyak oynamis falan gibi konusmayin o macta. Bayiyor bu soparliklar
Burda bir tayfa var bizi yenen her takima Barcelona muamelesi yapiyor, biz kötüyüz arkadaş kabullenin şunu ya, Karga larla aramizdaki tek fark onlar koşuyor ve Sergen saçma sapan şeyler denemiyor..

Hakemler inanılmaz şekilde kolluyorlar ben buna şaşırmıyorum ama heriflerin nezamani maçını izlesem atak futbol oynuyorlar sürekli önde basıyorlar atak üstüne atak yapiyorlar biz bu oyunu oynasaydik abartmıyorum hakemler nekadar dograsa şu an liderdik herifler 48 yaşındaki Atiba ve kiralık çer çöp oyuncularla şampiyonluğa gidiyor

Geri
Üst Alt