⚽ SL 20/21 H:35 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 17 Nisan

Fatih Terim: son maclar pek iyi gecmiyor. Ama Galatasaray bircok basarilarina baktigimizda sahaya karakterini koyan ve vazgecmeyen bir galatasaray var. Öyle olmasini umit ediyorum.

Kazanırsak her şey yeniden başlar, bu maçta puan kaybedersek hocanın kredisi tamamen biter

Fatih Terim: hepimiz icin kotu bir hafta gecti. Puan kayiplarindan hepimizin uzuntusu var. Galatasaray boyle durumlarda asla vazgecmez. Sahaya karakter koyar. Matematiksel devam ediyorsa umit var demektir.

Fatih terim: bazi konulari herkesin mrk ettigini biliyorum. Galatasaray kazanabilir kaybedebilir bunlar olmustur. Ancak Galatasaray itibarinin zedelenmesine musaade etmez. Galatasaray kendi hakkinda disarida kolayca dedikodu yapilmasina, o duruma dusmez. Diyecegim odur ki galatasaraya kimse kendi istedigi gibi dokunamaz.

Fatih Terim; divan uyesiyim, 50 yillik Galatasaray gecmisim var. Ben hareket halindeki bi trene yoldan binmedim. Ortasindan izlemeye gittigim bi filmle ilgili yorumlar yapmıyorum.

Galatasarayin degerlerine ve sahada emegini veren formasini islatan galatasarsyi temsil eden herkese kimse dokunamaz.

Inaniyorum ki ayni zamanda Galatasaraylilarda buna musaade etmez.

eeee kendisi de dedikodu yaptırdı zamanında

kimsenin önünde arkasında değilim lafları ile

Hoca şimdi sırası mı başkana laf atmanın böyle kritik maç var konsantrasyon sağlayacağına başkana ne desem diye düşünmüştür bu. Allah akıl fikir versin.

Hoca şimdi sırası mı başkana laf atmanın böyle kritik maç var konsantrasyon sağlayacağına başkana ne desem diye düşünmüştür bu. Allah akıl fikir versin.

nevzat'ın haberini gördüğünden beri bu anı bekliyordu muhtemelen.

maçı kazanırsak maç sonrası basın toplantısında sallamaya devam eder

kaybedersek maçı konuşup gider. ;D

Yaw hocanın umrunda mı sanıyorsun?
Belhanda gittiğinden beri sabote etmek için her şeyi yaptı.
Şimdi de bütün suçu başkana kitleme derdinde.

iddaa-tahmin-kupon-59.webp

Geri
Üst Alt