⚽ SL 20/21 H:35 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 17 Nisan

Kerem iyidi süre bulsa 10 gol atarmış bu ligde

cassio de souza soares lincoln10

Kerem bu takımda 11 oynamayı hak ediyor. Bana sorsalar bırakın Babel'i Arda'yı, Onyekuru'dan bile önde. Bunu haftalardır aylardır söylüyorum. Halil'i de beğendim, genç henüz ama ışık veriyor. Gedson ve Kılınç iyiler bugün. Şener ve Feghouli kanadı pek işe yaramıyor.
Sener feghouli arda oğulcan babel omer bayram bunların bu sene iyi maç oynadıkları bi maç yok zaten.

Rehavete kapilmayin hemen göztepe Orta sahayi tamamen bize birakmis durumda defansi da berbat. Terim bey aklini çalistirip Henry hamlesi yaparsa farka gidebilir yanlis hamleler Bu maci çevirebilir bile. Koparmaliyizw

Bein Devre arasındaki Metin Tekinle, Önder Özen'in tek kelimeyle ilk yarı özetlerini çok gerzekçe yapmıyor mu sizcede?
Hayatımda bu kadar kötü ama en önemlisi futbol bilgisinden uzak bir yorumcu topluluğu görmemiştim. Tv radyo sosyal medya her yerde bomboş ve itici bir yorumcu bolluğu var

Ben halili beğendim arkadaşlar

Doğru işleri yapıyor
Doğru yere koşu yapıyor
Topu alırken akılcı, pozisyonunu hazırlıyor
Topu ilk alışta yavaş gibi görünüyor ama doğru anda hızlanıyor

Tecrübesiz, gol vuruşunda heyecanlanıyor, fizik yetersiz
Bir de kırmızı olan pozisyonda ayarlayıp ofsayta düşmeyebilirdi belki, o da tevrübesizlik

Bunları hallederse yararlı olabilir

Fatih hocanın bi bildiği var ki oynatmiyor denilen kerem bu işte. Arda efendi sözleşme alana kadar messi gibi de oynasa ilk 1q başlayamayacakti. Ha bi de mustafa cengizin açıklaması da tuzu biberi olmuştu.

Ben halili beğendim arkadaşlar

Doğru işleri yapıyor
Doğru yere koşu yapıyor
Topu alırken akılcı, pozisyonunu hazırlıyor
Topu ilk alışta yavaş gibi görünüyor ama doğru anda hızlanıyor

Tecrübesiz, gol vuruşunda heyecanlanıyor, fizik yetersiz
Bir de kırmızı olan pozisyonda ayarlayıp ofsayta düşmeyebilirdi belki, o da tevrübesizlik

Bunları hallederse yararlı olabilir
Feghouli kaçan pozisyonda da pres yapıp topu Gedson’a kazandıran isimdi ayrıca.

Şu orta istatistiğine bak ya 1/14.

Ve bu her maç böyle. En son hatırladığım maçta da 1/18 idi ilk yarıda.

Halil surlarını gelistirirse net forvet arkası olur topla dönüşleri iyi ama forvet olamaz

Geri
Üst Alt