Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.491
- 19.523
- 1.363
Bein Devre arasındaki Metin Tekinle, Önder Özen'in tek kelimeyle ilk yarı özetlerini çok gerzekçe yapmıyor mu sizcede?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar da ezik olunmaz yemin billah yaa biz iki farkli önde olsak tura çıkmıştık şimdiye bunların aglakligindan ezikliğinden bıktım yemin ederim.Bunlar bizi geçer tedirginliği o.
dün bjk kalesine top gelmedi, ankarayı oynatmıyor bjk diyoduUlan guntekin hıyarı bjk maçlarında ilk yarıya heyecanla giriyorsun bizim maçta ondeysek sinek gibi vizildiyosun
Sener feghouli arda oğulcan babel omer bayram bunların bu sene iyi maç oynadıkları bi maç yok zaten.Kerem bu takımda 11 oynamayı hak ediyor. Bana sorsalar bırakın Babel'i Arda'yı, Onyekuru'dan bile önde. Bunu haftalardır aylardır söylüyorum. Halil'i de beğendim, genç henüz ama ışık veriyor. Gedson ve Kılınç iyiler bugün. Şener ve Feghouli kanadı pek işe yaramıyor.
Hayatımda bu kadar kötü ama en önemlisi futbol bilgisinden uzak bir yorumcu topluluğu görmemiştim. Tv radyo sosyal medya her yerde bomboş ve itici bir yorumcu bolluğu varBein Devre arasındaki Metin Tekinle, Önder Özen'in tek kelimeyle ilk yarı özetlerini çok gerzekçe yapmıyor mu sizcede?
Aynen. Sarrachi düdük çalındığı gibi yere bırakacaktı kendini off poff yaptı eğildi falan. Kondisyonlar rezalet durumda.güç yokki ayaklarda liseli kızlar gibi şut atıyorlar.
Feghouli kaçan pozisyonda da pres yapıp topu Gedson’a kazandıran isimdi ayrıca.Ben halili beğendim arkadaşlar
Doğru işleri yapıyor
Doğru yere koşu yapıyor
Topu alırken akılcı, pozisyonunu hazırlıyor
Topu ilk alışta yavaş gibi görünüyor ama doğru anda hızlanıyor
Tecrübesiz, gol vuruşunda heyecanlanıyor, fizik yetersiz
Bir de kırmızı olan pozisyonda ayarlayıp ofsayta düşmeyebilirdi belki, o da tevrübesizlik
Bunları hallederse yararlı olabilir
Oynamadi haliyle 5 gol atti adam.. oynasaydi 10dan fazla olurduKerem iyidi süre bulsa 10 gol atarmış bu ligde
cassio de souza soares lincoln10
Devre arası erman hocam izlenir üstad.Bein Devre arasındaki Metin Tekinle, Önder Özen'in tek kelimeyle ilk yarı özetlerini çok gerzekçe yapmıyor mu sizcede?