⚽ SL 20/21 H:35 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 17 Nisan

Yav ne Konferans Ligini kazanması ? ligde maç kazanamıyoruz hala Konferans ligini kazanabiliriz diyen var Alanya oynadığı oyunla madara ediyor hatta Karagümrüğün yeni yetme hocası bile kendi evimizde madara ediyor bizi hala Konferans Ligini kazanırız diyebilir musun reis ?

Bu ligi 4. sıradan yukarı bitiremez ayrıca bu takım hatta belki de 5.

Hocam konferans ligi 2 ay sonra başlamıyor yeni bir sezonda oynayacağız, yani Fransa ligi 5.si Portekiz 4.sü katılıyor en iyi olarak bunların arasından iyi bir GS çok rahat şampiyon olur.

Hocam bırakalım hakemleri ya.. gerçekten sıkıyor bu mevzular beni hakemlik bir şey yok bunu anladığımız gün aslında her şey düzelecek.
Önceliğinm hakem değil ki zaten. Ben zaten önce futbolumuzu eleştirdim bu sene. Hakemlerde iyi niyetli değildi bu sene aşırı derecede. Başarısızlığı hakeme baglamıyorum. 4 senedir futbol izlemiyoruz biz

Hocam konferans ligi 2 ay sonra başlamıyor yeni bir sezonda oynayacağız, yani Fransa ligi 5.si Portekiz 4.sü katılıyor en iyi olarak bunların arasından iyi bir GS çok rahat şampiyon olur.
Reis kusura bakmada bizim takımdan bir nane olmaz hem de öyle önümüzdeki sene 2 ay sonra filan değil Fatih Terim ve Mustafa Cengiz'in arkada bıraktığı enkazı gerek maddi gerek kadro kalitesi olarak toparlamak en az 2 sene sürer

Reis kusura bakmada bizim takımdan bir nane olmaz hem de öyle önümüzdeki sene 2 ay sonra filan değil Fatih Terim ve Mustafa Cengiz'in arkada bıraktığı enkazı gerek maddi gerek kadro kalitesi olarak toparlamak en az 2 sene sürer

Kadromuz asla enkaz değil, genç ve gelecek vaadeden bir kadromuz var. FB ve BJK'den çok daha iyi geleceğimiz.

Yüzde 30 falan şansımız imkansız değil hala.
Bu oyunla olmaz da degsiceginizi ümit ediyor insan işte.

Bjk de tosunda gitti 2 hafta önce ghezzal ve aboubakar in olmadığı maçta bok gibiydiler. Her maç birileri şapkadan tavşan çıkarıyor. Geçen maç gene ghezzal aldı sırtına gitti birini taktı catala. Sivas maçı bu hafta olaydı kesin puan kaybiydi. Aboubakar in durumu nedir bilmiyorum o maç oynamazsa yaz 0 bjk ye.

Aradan fb sıyrılırsa çok üzülürüm yalnız. Fb olacağına bjk olsun.

GSC Mobile App

images.webp

Şu kalitesiz ligte cok rahatlıkla şampiyon olabilirdik ama biz de bi halt olmayınca Besiktaş şuan Bayern Münih gibi falan görünüyor,sağlık olsun seneye inş hatalardan ders alarak

Bu mactan sonra ortalık fena karışacak bakalım kim istifa edecek...
Hayırlı bi mağlubiyet bekliyorum...

Takımın yürüyecek dermanı yok. Maça çıkmasak daha iyi.

Sen şampiyon olamayacaksin :(
İnşallah Twitter'da falan konsantrasyon muhabbetlerine girmezler boşuna

Yav ne Konferans Ligini kazanması ? ligde maç kazanamıyoruz hala Konferans ligini kazanabiliriz diyen var Alanya oynadığı oyunla madara ediyor hatta Karagümrüğün yeni yetme hocası bile kendi evimizde madara ediyor bizi hala Konferans Ligini kazanırız diyebilir musun reis ?

Bu ligi 4. sıradan yukarı bitiremez ayrıca bu takım hatta belki de 5.
Süper Lig'de Hikmet Karaman, Farioli, Riza Calimbay gibi adamlar bize el öptürüyor. Bizim taraftar hala rüya görüyor.

Şu halimizle bile kadro düzgün çıkarılsa seri yakalayabiliriz. Hocanın egosunu rafa kaldırması lazım. Etebo, akbaba ve ömer bayramı yedeğe dahi yazsa takım maç kazanamaz.

Geri
Üst Alt