⚽ SL 20/21 H:35 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 17 Nisan

Onyekuru / Falcao / Linnes / Yedlin / Omar hepsi sakat.
Donk ve Babel cezali.
Muhammed Corona Positiv.

Sener kaldi sadece sag‘da.
Forvet olarak‘da Halil kaldi, Ogulcan forvet degil, yani alternatif yok.

Simdi göster iste kendini, Metehani al zaten Stoper kalmadi, Ozornwafor‘yu oynatmiyorsun, yine macera arama Gedson/Taylani oraya koyup.
Al iste Metehani Kadroya!

Forvet olarak Eren Aydini al, son maclarda acayip iyi formda U19‘da kendini bi göstersin.

Ömer Bayram ve Emre Akbaba sevdasinda vazgec, hatirla Bartug Elmaz vardi, diyorsun ya cok iyi yetenek, al iste Kadroya bu mac.
Zaten fark etmiyor artik, bir Orta Saha kazanirsin belki birde Altyapidan!

Simdi tam zamani iste!

Muslera
Şener Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Emre Etebo Gedson Kerem
Halil

1618438188198.webp

Muslera
Şener Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Emre Etebo Gedson Kerem
Halil

Ekli dosyayı görüntüle 119994

Iyi kadro Hayri de hala israrla Saracchi out Emre in diyorum :). Ama ufak bir soru isareti, Emre-Sener sag tarafta cok kotu bir kombin. Etebo'da sanirim daha onde dusunmussun, bence Taylan ile birlikte daha etkili olurlar (daha geride) onlerinde Gedson ve onu daha az kosturup daha cok kilit atmasi icin enerjisini kullansa sanki ? Biz boyle diyoruz mac basliyor kim nerede belli degil o da ayri bir muamma.

Aslinda 4-6-0 da deneyebiliriz.. Ortasaha daha kalabalik, iste tam Henry olmaliydi.

Son düzenleme:
Iyi kadro Hayri de hala israrla Saracchi out Emre in diyorum :). Ama ufak bir soru isareti, Taylan-Sener sag tarafta cok kotu bir kombin. Etebo'da sanirim daha onde dusunmussun, bence Taylan ile birlikte daha etkili olurlar (daha geride) onlerinde Gedson ve onu daha az kosturup daha cok kilit acmasi icin enerjisini kullansa sanki ? Biz boyle diyoruz mac basliyor kim nerede belli degil o da ayri bir muamma.

Aslinda 4-6-0 da deneyebiliriz.. Ortasaha daha kalabalik, iste tam Henry olmaliydi.

sağda kılıç - şener var heis

4231 da olabilir ama genelde oynadığımız formatta dizdim

Adnan Aybaba'nin "Sen profesor adamsin hocam. Senin gibi profesor de böyle yaparsa isimiz var" videosunu bulamadim. Bununlan idare et.

😆başka adam yok yaw bi feguli vardı o hıyarı da koymak istemedim ewt bi tane asisti yendi ama 11de çıkacak gibi değil. eteboyu 6 nr mevkiden uzağa koyduğumuzda en azından prof futbolcuyu andırabilir biraz, hiç olmazsa önde basar belki

sağda kılıç - şener var heis

4231 da olabilir ama genelde oynadığımız formatta dizdim

😆başka adam yok yaw bi feguli vardı o hıyarı da koymak istemedim ewt bi tane asisti yendi ama 11de çıkacak gibi değil. eteboyu 6 nr mevkiden uzağa koyduğumuzda en azından prof futbolcuyu andırabilir biraz, hiç olmazsa önde basar belki
Feguli, Ogulcan hatta son olarak gole yakın diye Akbaba'yi bile anlarım o zirtoyu anlamam. Ne ise yaradığı belli degil. Arada sirada kafasina gore iyi yardiriyor ama onda da gecen falko'nun onune yuvarlayamadi diye mac gitti.

Edit: Gerci baktim simdi o pas olayi dogru degilmis.

Son düzenleme:
Yine bütün oklar bize karşı doğruldu.
Puan kaybı yolda.
Şöyle kadroya bakıyorum kim gol atar diye, bir kişi gelmiyor aklıma.
Kim yedirir diye bakıyorum, en az 4 isim de potansiyel var.

Gscimbom mobil

Muslera
Tasdemir Luyindama Marcao Saracchi
Taylan Emre
Ogulcan Fernandes Kerem
Halil

En az 3-0 yeniliriz Banko MS1​

Donk cezalı olduğunu göre yanına ekürisi Babel'i de alarak alkolün su gibi aktığı dansözlü bir seks partisi daha verir sanırım bu hafta sonu ve işin daha da garip tarafı fotoğraflarla ispatlanan bu partilere katılan oyuncuların bırak ceza almayı, kadro dışı bırakılmasını, her maç ilk 11'de başlıyorlar Fatih Terim'in adaletinden de şüphe duymaya başladım zırt pırt Bodrum'a gidiyormuş zaten

Son düzenleme:
Son iki maçında Göztepe takımı Hatay ve Rize’yi yenmiş. Bizi daha yeni yenen takımlar bunlar. Normal şartlarda bile kolay olmayacak bir maç. Bu şartlarda fena tokatlayacaklarmış gibi geliyor. Şu düşürüldüğümüz duruma bak! Anadolu takımlarını favori görüyoruz artık.

Terim'in maç sonu açıklamalarını merak ediyorum sadece.

Bakalım kabin amirimiz ne diyecek.

Uçak düşüp paramparça hale geleli 3 hafta oldu o ayrı da.

Geri
Üst Alt