⚽ SL 20/21 H:35 | Göztepe 1-3 Galatasaray | MS | 17 Nisan

Suat Arslanboğa’yı hemen ödül olarak yarinki Antalya-Rize maçına vermişler.

Göztepe 3-4 atar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sag bekte Etebo oyniyacakmis haberlere gore

takımın çivisi çıktı takip edilmez bundan sonra artık 5. bitiririz ligi oyunda yenileceğini anlayınca oyunu bozmaya çalışan çocuklara benzeyen tekrar seçilemeyeceğini anlayınca zır zır ağlayan sağa sola saran eski kirli çamaşırları bir bir ortaya seren başkan bir yandan egosundan geçilmeyen şu dağları ben yarattım edasında yanındaki 5 yardımcının da sesini çıkartmaktan tir tir titrediği Fatih Terim diğer yandan bir de bunlara alkollü seks partisi yapan dansöz oynatan oyuncular eklendi mi buraya kadar iyi bile gelmişiz diyorum Anadolu takımlarında bile olmayacak işler küme düşmediğimize şükretmek gerek.

Yapılacaklar sırasıyla
1. Yeni başkan seçimi, Abdurrahim Albayrak'ın tesislere giremez şartı ve Transferlerden sorumlu eski transfer sihirbazı Haldun Üstünel
2. Fatih Terim'le 3 yıllık yeni sözleşme, eski ekibini geri çağırma Şükrü Hanedar, Aslı, Handan
3. Donk ve Babel'in de içinde bulunduğu en az 10 oyuncuyu gönderip 10 yeni oyuncu alma.

Ondan sonra takım ancak bir şeye benzer.

Bunlar da yetmez tüm bunlara ek olmazsa olmaz TFF ve MHK başkanlarının değişmesi ve yeni başkanın Galatasaray'ın hakkını arayacak tipte cevval biri olması, kulüpler birliği başkanlığına da seçilmesi ve diğer tüm Anadalu takımlarıyla bozulan aramızı düzeltmesi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt